2777
2789
عنوان

لکه بینی از هفته ششم دارم تاحالا

111 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من دکتر رفتم سنو نرمال بود ولی چون زودبود جنین و ندید حالا برا دوشنبه هفته بعد سنو قلب دارم بیمارستان.والا ۸ هفته تازه دکترخودم قراره بگه اولین ویزیتو برم.سنو گفت نرماله گفتم لکه دارم گفت اینجامشکلی نمیبینم فقط چون زود اومدی جنین مشخص نیست ک دوهفته بعد بیا .ولی بچه هامن هنوز لکه بینی دارم خوب نشدم واقعا خیلی میترسم اگر سنو نرمال بود پس لکه بینی چرا؟تاوقتی ام دکتر خودم نوبت نده قلب و نبینه دارو نمیدن متاسفانه.نظر شماها چیه خیلی ناراحتم خیلی😔خداکنه هیچ زنی بارداری پراسترسی نداشته باشه

روزایی که با توام،از سرنوشتم راضی ام💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مطمنم همه چی نرمال بود گفت ن بالای رحمته ن پاین جاشم خیلی خوبه

خب پس گلم نگران نباش سونو قطعی ترینشه فقط اگه میتونی وقت دکترتو بنداز جلوتر که برات شیاف بنویسه بند بیاد خون ریزی و جای نی نی محکم بشه

خب پس گلم نگران نباش سونو قطعی ترینشه فقط اگه میتونی وقت دکترتو بنداز جلوتر که برات شیاف بنویسه بند ...

نمیشه هرکارکردم نشد من ایران نیستم اینا خیلی بی وجدانن یعنی اولین ویزیت ۸ هفته ست حالا هرمشکلی ک میخوای داسته باش.اونم سنو دادم رفتم اورژانس بیمارستان یا دوشنبه بعدی اون سنو برای بیمارستانه ن دکتره خودم دکتره خودم قراره ۸ هفته زنگ بزنه نوبت و ادرس بده 😔انقدرمیترسم قلبم مدام تن تن میزنه صداشو میشنوم واقعا درمانده شدم 

نمیشه هرکارکردم نشد من ایران نیستم اینا خیلی بی وجدانن یعنی اولین ویزیت ۸ هفته ست حالا هرمشکلی ک میخ ...

ای وای چقدر بد و بی وجدان ،اصلا اصلا استرس نگیر تو این هفته ها قلب نی نی داره شکل میگیره و هفته های خیلی مهمی هست فکرتو مشغول کن و سعی کن حال تو خوب کنی عزیزم چون استرس الان از اون خون ریزی هم برات بدتره

ای وای چقدر بد و بی وجدان ،اصلا اصلا استرس نگیر تو این هفته ها قلب نی نی داره شکل میگیره و هفته های ...

ممنونم سعی میکنم😔😔😔😔