2777
2789
عنوان

جدایی وطلاق....

706 بازدید | 63 پست

بچه ها ازصبح یکی دوبار تاپیک زدم ولی کسی نیومده کمک

عذرمیخوام ک دوباره تاپیک تکراری زدم

ولی واقعا نیاز ب راهنمایی داشتم

راجع ب طلاق توافقی سوال داشتم

میشه بگین روالش چیا هستن؟؟؟

چجوری باید اقدام کرد؟کجارفت؟

و اینکه یه سوال دیگه،من اگ بخوام مهرمو ببخشم نمیتونم در ازای مهریه م یه مقدارپول یاچیزی بگیرم؟؟

میشه اگ تجربه ای دارین بگین؟

کلا نمیدونم چجوری باید صحبت کنیم با خانواده شوهر و خودش....

باید بری کافینت اول نوبت بگیری تو سایت بعد چند جلسه مشاوره برین با هم 

بعد سوال بعدیت چی بود اهان  چرا میتونی پول بگیری 

طلاق توافقی اسمش روشه توافق میکنین سر یه مقدار مهریه یا کل مهریه یا پول یا ماشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم راستش سوالت یه کم تخصصیه،بهتره با مشاور حقوقی صحبت کنی

ولی توافقی تا اونجا ک من خبر دارم دردسر خاصی نداره اگه هر دو طرف همکاری کنن

با این حال ب نظرم تجدید نظر کن و سعی کن ب زندگیت ادامه بدی با همسرت

چرا نمیخای مهریتو بگیری

اخه نمیخوام کش پیدا کنه و دوندگی دادگاه و این چیزا رو نمیخوام ب جون بخرم

واقعا نمیخوام بیشترازاین اسیب ب خودم وروحم واردبشه

هرچ زودتر خودمو از این رابطه سمی بکشم بیرون

باید توافق کنین قبلش 

چون تو جلسه مشاوره بفهمن مرد یا زن راضی به توافقی نیست جلسه هاتون طول میکشه 

و هی عقب میندازن 

و اینکه اگه خونه پدرتی ناشزه محسوب میشی و نفقه تعلق نمیگیره بهت حواست باشه تو توافق نکنی بعد اون بزنه زیرش 

کلاه سرت نره 

حواست باشه 

مهریه هم حقته چرا میخوای ببخشی ؟

بعد پشیمان نشی 

باید بری کافینت اول نوبت بگیری تو سایت بعد چند جلسه مشاوره برین با هم  بعد سوال بعدیت چی بود ا ...

مرررسی عزیزدلم

بجای کافی نت نمیشه باگوشی وقت گرفت؟

یکی ازدوستان تو یکی ازتاپیکاگفتش ک انگارباید بری محضر ازدواج وطلاق،درستع؟

اخه نمیخوام کش پیدا کنه و دوندگی دادگاه و این چیزا رو نمیخوام ب جون بخرم واقعا نمیخوام بیشترازاین ا ...

فک نکن توافقی هم همین فردا بری دادگاه طلاق میدن و تمام 

۳ تا ۳ماه جلسه مشاوره داره 

و هی باید ببینیش و دوندگی کنی و ثابت کنین به توافق رسیدین

عزیزم راستش سوالت یه کم تخصصیه،بهتره با مشاور حقوقی صحبت کنی ولی توافقی تا اونجا ک من خبر دارم دردس ...

گلم واقعیتش ادامه این زندگی دیگ امکان پذیر نیس

این اقا پارانوئید خیلی حاد داشت،بشدت اذیتم کرد۹سال تحمل کردم و تلاش وسازش...ولی نشد خب

مرررسی عزیزدلم بجای کافی نت نمیشه باگوشی وقت گرفت؟ یکی ازدوستان تو یکی ازتاپیکاگفتش ک انگارباید بر ...

همانطور که میدانید از آذر ماه سال گذشته با راه اندازی سامانه تصمیم و جهت راهنمایی و بهرمندی از خدمات سازمان بهزیستی به زوجینی که به هر دلیل تصمیم به جدایی و طلاق گرفتند تمامی زوجین در تهران و کرج و بیشتر استان های کشور مکلف به ثبت نام و گرفتن وقت مشاوره به صورت انلاین از طریق سایت  بوده و پس از انجام مشاوره ها و اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق از این مرکز اقدام به ثبت نهایی دادخواست طلاق توافقی یا طلاق یک طرفه خواهند نمود .

باید توافق کنین قبلش  چون تو جلسه مشاوره بفهمن مرد یا زن راضی به توافقی نیست جلسه هاتون طول می ...

میشه جلسات مشاوره رو نرفت؟؟

واینکه چجوری حواسم باشه من توافق نکنم واون بزنه زیرش یوقت؟؟

گلم واقعیتش ادامه این زندگی دیگ امکان پذیر نیس این اقا پارانوئید خیلی حاد داشت،بشدت اذیتم کرد۹سال ت ...

خب این اقا پرونده پزشکی پارانویید داره ؟؟؟

اگر اره که راحته طلاق

بدون بخشش مهریه 

باید توافق کنین قبلش  چون تو جلسه مشاوره بفهمن مرد یا زن راضی به توافقی نیست جلسه هاتون طول می ...

واقعیتش نمیخوام دیگ بیشترازاین عمرم تباه بشه سرمهریه و اونم ادم درستی نیس سرلج بیوفته اذیت میکنه ینی شدیدا...