2777
2789
عنوان

جدایی وطلاق....

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 63 پست
فک نکن توافقی هم همین فردا بری دادگاه طلاق میدن و تمام  ۳ تا ۳ماه جلسه مشاوره داره  و هی ...

مشکلی نداره دیگه باز بهتراز دوندگی واسه مهریه س بنظرم

چون طرفم ادم درستی نیستش

هرجوره ممکنه اسیب برسونه بهم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیتش نمیخوام دیگ بیشترازاین عمرم تباه بشه سرمهریه و اونم ادم درستی نیس سرلج بیوفته اذیت میکنه ینی ...

خب تو هم اذیت کن 

خونشو تو شیشه کن 

قرار نیست از حق خودت بگذری 

اونم فردا بره دوباره یه زن بگیره یکی دیگه رو بدبخت کنه 

مهریه اتو بگیر 

برو از این محله 

مشکلی نداره دیگه باز بهتراز دوندگی واسه مهریه س بنظرم چون طرفم ادم درستی نیستش هرجوره ممکنه اسیب ب ...

خب همین عسر و  حرج رو اگر در دادگاه اثبات کنی دادگاه علاوه بر مهریه نفقه و اجرت المثل ایام همسری رو هم میتونی بگیری

خب این اقا پرونده پزشکی پارانویید داره ؟؟؟ اگر اره که راحته طلاق بدون بخشش مهریه 

پیش مشاور رفتیم و ایشون باانجام تست تشخیص دادن

نمیدونم واقعیتش الان پرونده و مدرک محسوب میشه یانه

و ایا دکتر قبول میکنن بعنوان مدرک دادگاه استفاده بشه یانه

اگه بشه استفاده کرد شرایط چجوری میشه؟

ممنون عزیزمممم

خودت نرو برای طلاق توافقی 

یک وکیل مرد بگیر و توافق رو ایشون انجام بدن 

خودت روبرو نشو 

خیلی ریزه کاری ها داره اگر شوهرت زرنگ باشه میتونه اذیتت کنه که همون یه مقدار پولم نگیری 

یا میتونه دادخواست ناشزه بده 

کدوم شهری ؟

خب تو هم اذیت کن  خونشو تو شیشه کن  قرار نیست از حق خودت بگذری  اونم فردا بره دوبا ...

نمیدونم واقعا چیکارکنم

اخه انقد اذیت شدم ک فقط میخوام خودش و اسمش و هرچی ک مربوط ب اونه ازذهنم پاک شه بره ب درک

نمیخوام وقت و زندگیمو واسه اذیت کردن اون ادم عوضی بزارم

بجاش اون وقت وبرا پیشرفت وزندگی خودم میزارم

خب همین عسر و  حرج رو اگر در دادگاه اثبات کنی دادگاه علاوه بر مهریه نفقه و اجرت المثل ایام همسر ...

اخه چجوری ثابت کنم

منه ساده حتی اینهمه سالی ک کتک خوردم یبارم پزشکی قانونی نرفتم حتی

پیش مشاور رفتیم و ایشون باانجام تست تشخیص دادن نمیدونم واقعیتش الان پرونده و مدرک محسوب میشه یانه ...

بله که مدرک هست 

میدونی چقدر راحت میشه با مدارک پزشکی طلاق گرفت میتونی اگر ثابت شه در خطری از رفتارهای اقا به راحتی میتونی طلاق با سربلندی بگیری مهریه اتو بگیری حتی اگر نداره قسط بندی میکنن بنا بر حقوقش و میتونی خودت واسه خودت یه خونه تو یه محله دیگه تو یه سهر دیگه دست و پا کنی و سر بار بقیه نباشی 

یا حتی بزاری بانک و یه سرمایه باشه که دستت جلو اینو اون دراز نباشه؟؟؟؟

خودت نرو برای طلاق توافقی  یک وکیل مرد بگیر و توافق رو ایشون انجام بدن  خودت روبرو نشو&n ...

بهتره ینی وکیل بگیرم؟

چون بایه وکیل صحبت کردیم گفتش ک توافقی اصلا وکیل گرفتنم نمیخواد سریع تمومه

بله که مدرک هست  میدونی چقدر راحت میشه با مدارک پزشکی طلاق گرفت میتونی اگر ثابت شه در خطری از ...

پس بامشاورم صحبت میکنم ببینم بهم کمکی میتونه درزمینه پرونده پزشکی بکنه یانه

و بایه وکیل خوبم صحبت میکنم 

واقعا مرسی ازاینهمه اطلاعات خوب عزیزدلممممم