2777
2789
عنوان

طلاق

170 بازدید | 20 پست

خیلی گریه کردم..

شوهرم درونگراست..من برون‌گرا

مردخوبی،بهم بی احترامی نمیکنه،حرف بدی تاحالا بهم نزده.ولی دلم میخواد باهام حرف بزنه،بهم اهمیت بده..

ساکت،آروم،فقط موقع ضرورت حرف میزنه..

دلم میخواد بایکی حرف بزنم دلم میخواد بایکی دردودل کنم..ازخوشحالیم بگم ازناراحتیم بگم..وقتی میگم حداقل جوابی بده،نگاهم کنه..

خودش میگه دست خودش نیست ..ولی تودوران نامزدی اینجوری نبود..

خودش منو انتخاب کرد.الانم خیلی دوستم داره ولی من دیگه نمیتونم میترسم افسرده بشم..توفکر طلاقم

بهشون گفتید در مورد طلاق؟

یه بار اون اوایل گفتم حتی ساکمم جمع کردم ولی اینکارو کردم ببینم بازم آرومه یانه..زد به شوخی وخنده وساکم رومیگرفت وکاری می‌کرد که بخندم‌..

ولی الان دیگه میخوام بهش جدی فکر کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه بار اون اوایل گفتم حتی ساکمم جمع کردم ولی اینکارو کردم ببینم بازم آرومه یانه..زد به شوخی وخنده وس ...

عزیزم اگه فقط به خاطر همین میخوای طلاق بگیری یکم فکر کن شوهر خوب پیدا نمیشه همیشه

عزیزم اگه فقط به خاطر همین میخوای طلاق بگیری یکم فکر کن شوهر خوب پیدا نمیشه همیشه

الان دوروزه جز درحد سلام وخداحافظ باهم حرف نزدیم..میدونم دست خودش نیست.. ولی من چه کنم؟؟

یه بار اون اوایل گفتم حتی ساکمم جمع کردم ولی اینکارو کردم ببینم بازم آرومه یانه..زد به شوخی وخنده وس ...

همیشه میگن طلاق آخرین کاره 

بنظرم ب جاش میتونی بری پیش ی دکتر روانشناس خوب ک مرحله مرحله بهت بگه چکار کنی 

اینجوری خیلی قشنگ تره 

الان دخترای مجرد دوست دارن ی شوهر خوب پیدا کنن فقط زندگی کنن 

والا جامعه پر شده از گرگ 

همیشه میگن طلاق آخرین کاره  بنظرم ب جاش میتونی بری پیش ی دکتر روانشناس خوب ک مرحله مرحله بهت ب ...

چندوقت پیش سراغ یه مشاور رفتم خیلی بد راهنمایی کرد به شدت بد.‌اونقدری انرژی منفی داد که نگم براتون.. 

حالا من درون گرا هستم و شوهرم برون گرا سعی کردیم کنار بیایم

ببین اگه مرد برون‌گرا باشه خوبه..چون زن نیاز داره به حرفای محبت آمیز..شوهرمن خییلی آرومه بااینکه میدونم خیلی دوسم داره

چندوقت پیش سراغ یه مشاور رفتم خیلی بد راهنمایی کرد به شدت بد.‌اونقدری انرژی منفی داد که نگم براتون.. ...

اه چ بد 

منم خودم از مشاوره بدم میاد ینی شنیدم چرت و پرت میگن 

ولی فک کنم روانشناس خوب هم باشه باید خیلی پیگیر باشی

ازنظرمنم شوهرم  بی احساس

راستش منم از ازدواجم راضی نیستم چون کم حرفم و عاشق تنهایی ولی شوهرم عاشق معاشرت و حرف زدن

برام سخته مثل اون باشم، من تلگرافی و کوتاه جواب میدم ولی اون دوساعت میخواد توضیح بده برام

خیلی رو مخمه ولی بخاطر بچه هام مجبورم باهاش کنار بیایم

الهی آن ده که آن به
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز