2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 20 پست
راستش منم از ازدواجم راضی نیستم چون کم حرفم و عاشق تنهایی ولی شوهرم عاشق معاشرت و حرف زدن برام سخته ...

اون توی جمع خوبه..یعنی خوب نبودشان من خیلی کمکش کردم.. 

ولی باخودم نه..تا بهش میگم تادوروز خوب وعالی ولی بعدش دوباره سکوت وسکوت وسکوت

اون توی جمع خوبه..یعنی خوب نبودشان من خیلی کمکش کردم..  ولی باخودم نه..تا بهش میگم تادوروز خوب ...

آخه سکوت خیلی خوبه، من ارتباط کلامیم خوب نیست ولی عاشق پیامک و چت کردن هستم، هر چی تو دلم هست اینجوری به شوهرم انتقال میدم، تو هم امتحان کن

الهی آن ده که آن به

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه سکوت خیلی خوبه، من ارتباط کلامیم خوب نیست ولی عاشق پیامک و چت کردن هستم، هر چی تو دلم هست اینجور ...

شوهومن حوصله چت هم نداره.. 

خوبه مثلا توخونه دوست داره کمکم کنه،غذا میپزه  گاهی  اگه ازش بخوام کاری بکنه حتما میکنه وخوشحال میشه ولی یه کلمه حرف نمیزنه..

میریم سفر توراه هرچی بخوام میخره ولی فکرشو بکن مسیرای چندساعته حرف نمیزنه آدم حوصلش سر میره..

شوهومن حوصله چت هم نداره..  خوبه مثلا توخونه دوست داره کمکم کنه،غذا میپزه  گاهی  اگه ...

وای منم همینم، میریم سفر میگه حداقل باهام حرف بزن تصادف نکنم، میگم خوب چی بگم، حرفم نمیاد

الهی آن ده که آن به
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز