2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دستی گرفتم پوکوند منو😕فقط دستی نخر

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
والا خودمم هنو دودل بخرم یانه چون   ۵و۶ساعت یه بار  بهزور سینه میگیره ادنم ۵تا۱۰دقیقه ...

م بچم زود دنیا اومده بود استفاده کردم نوک سینه رو خیلی بزرگ میکنه و دیگه هم خوب نمیشه 

زیر دوش آب گرم ماساژ بده اگه بچت دختره رازیانه بخور 

بذار خودش بخوره اونجوری تازه کلافه هم میشی 

گاهی فقط گوش باش
م بچم زود دنیا اومده بود استفاده کردم نوک سینه رو خیلی بزرگ میکنه و دیگه هم خوب نمیشه  زیر دوش ...

اره  یه هفته اوایل زایمان استفاده کردم خیلی گنده شد بعد دردم میگرفت،والا از بس  رفلاکس اذیتش میکنه و سینه نمیگیره نگرانم شیرم کم بشه هی شیطون گولم میزنه شیردوش بگیرم😶

اره  یه هفته اوایل زایمان استفاده کردم خیلی گنده شد بعد دردم میگرفت،والا از بس  رفلاکس اذی ...

نه نگران نباش مواد غذایی شیرافزا بخور 

یه چیز خوشمزه تازه کشف کردم برای لر هاست گمونم به اسم جوجوش خیییلی عالیه برا زیاد شدن شیر 

بچه ی منم اوایل خوب نمیخورد ولی کم کم خداروشکر خورد 

بچه ی منم تا ۵ .۶ ماه رفلاکس اذیتش کرد بعدش خوب شد 

توکل به خدا نگران نباش 

گاهی فقط گوش باش
توکل به خدا جوجوش چیه طرز تهیشو میگین؟

من خودم خوب بلد نیستم 

گندم رو باید توی شیر خیسوند بعد از شیر بگیری و خشک بشه و آسیاب کنی و تفت بدی و با زعفران و آجیل و کشمش و روغن حیوانی و زیره و رازیانه و از اینجور چیزا تفت بدی 

گاهی فقط گوش باش