2777
2789
عنوان

پریودنشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 46 پست
خدااز دهنت بشنوه بخدامیترسم باز منفی بشه🥺

اایشالا بارداری

نترس که بعدش خوشحال میشی

🥰😍

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورم نمیشه حاملم🥺😭خدایاشکرت

به سلامتی عزیزم. خیلی خوشحال شدم😍😍😍😍

ایشالا بیای تاپیک بزنی بگی اینم نی نی ناز من😘😘گفتم به دلم افتاده که بارداری. حسای من بیشتر مواقع درست درمیاد.

با اون دلت برای منم دعا کن مادر بشم 🥺🙏

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
به سلامتی عزیزم. خیلی خوشحال شدم😍😍😍😍 ایشالا بیای تاپیک بزنی بگی اینم نی نی ناز من😘😘گفتم به دل ...

سلامت باشی عزیزم مرسی   انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده خییییلییییی زوووود😍😍😍ی نی نی خوشگل و سالم تودلیت شه😍😍😍

سلامت باشی عزیزم مرسی   انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده خییییلییییی زوووود😍😍😍ی نی نی ...

ممنون گلم از دعای قشنگت 🌹🌹🌹🌹

خیلی برام دعا کن مخصوصا توی این شبا

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
به سلامتی عزیزم. خیلی خوشحال شدم😍😍😍😍 ایشالا بیای تاپیک بزنی بگی اینم نی نی ناز من😘😘گفتم به دل ...

عزیرم میشه بگی منم باردارم یا ن بک ماه از پریودم گزشته ولی بخدا دل ندارم لرم دکتر یا ازمایش بدم دارم دق میکنم خدااا حست به من چیه