2777
2789
عنوان

پریودنشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۳بار باردارشدم ولی نمودن. تا ۹هفته بود بارداریم.

ولی علائم اولیه که داشتم سر هر کدوم فرق میکرد. سینه درد طوریکه دستمو نمیتونستم بالا ببرم. حالت تهوع خیلی کم . پا درد شدید. از یه سری غذاها واقعا بدم اومده بود و میدیدم حالم بد میشد چه برسه بخورم

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
من ۳بار باردارشدم ولی نمودن. تا ۹هفته بود بارداریم. ولی علائم اولیه که داشتم سر هر کدوم فرق میکرد. ...

عزیزم🥺انشالله خدا همه ی منتظرارو شادکنه

من ۲روزه پشت رون هام انگار حالت گرفتگی داره،خودم میگم چون پیاده روی کردم ممکنه ازاون باشه

نمیدونم میترسم برم آز هم بدم  نمیخوام منفی بشه دیگه😫

تازه ماه قبل وقتی ۲تا بی بی چک های اخری منفی شد امپول هم زدم ک پریود شم ولی باز نشدم🤦‍♀️  ممکن ...

بله عزیزم. امکان هر چیزی هست. من تقریبا ۲ماه پیش ۳تا بی بی چک مثبت شدم ولی بعدش پریود شدم و باردار نبودم. عکسش هم ممکنه پیش بیاد. دوستم که آزمایشش هم منفی بوده. دارو مصرف می‌کنه که پریود بشه ولی بازم نشد، بعد رفت دکتر و سونو کرد ببینه کیست داره که صدای قلب پسرش رو شنید. الان پسرش ۴سالشه

من ۳بار باردارشدم ولی نمودن. تا ۹هفته بود بارداریم. ولی علائم اولیه که داشتم سر هر کدوم فرق میکرد. ...

من ماه قبل امپول هم زدم ک پریود شم  ولی باز خبری از پری نشد ک نشد

ممکنه باردارنباشی و باامپول هم پری نشی؟

عزیزم🥺انشالله خدا همه ی منتظرارو شادکنه من ۲روزه پشت رون هام انگار حالت گرفتگی داره،خودم میگم چون ...

الهی آمین

بری بهتره عزیزم. بسپرش دست خدا ایشالا که خیره. یکی از بستگان توی مراحل IVF بود و به قول خودش با یه بار رابطه باردار شده بوده. تازه فکر می‌کرده مشکل پیدا کرده آخه پریود شده بوده و ۲هفته طول کشیده بوده چون می‌خواسته بره IVF . می‌ره دکتر و سونو می‌کنه میبینن باردار هستش 

من ماه قبل امپول هم زدم ک پریود شم  ولی باز خبری از پری نشد ک نشد ممکنه باردارنباشی و باامپول ...

هر چیزی امکانش هست ولی فکر بد رو از خودت دور کن. فردا حتما برو دکتر و سونو بده