از یور عاشق میکروب و قارچ و ویروس و انگل و این آشغالام 😂 از یور عاشق ورزش ام . بدون کنکور هم میتونم برم تربیت بدنی هم میکروبیولوژی . ولی از یور هم خب باید علاقه به گ.ش.ا.د.ی غلبه کنه . در زمینه ورزش که خب علاقم غلبه کرده . درسای تربیت بدنیم به نسبت سبکتره چون کار عملیش بیشتره . میگن بچه هاش هم باحالترن به نسبت بقیه رشته ها . درسای میکروبیولوژی سخت و سنگینه و خب واقعا خیلی باید ادم علاقه داشته باشه هرروز صبح پاشه بره دانشگاه به هوای میکروب ها . نمیدونم علاقم انقدر هست یا نه ولی یه حسنی هم داره اینه که یجورایی پیراپزشکیم هست . اینم بگم که بازار کار اصلاااا برام مهم نیس پس اونو در نظر نگیرید چون شغلم به این چیزا ربطی نداره و بعد فارغ التحصیلی اصلا نمیخوام برم دنبال کار از رشته دانشگاهیم . چه غلطی کنممممممم
برو تربیت بدنی وقتی شغلت ربطی به درست نخواهد داشت این بهتره
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!