2777
2789

بعد هشت سال قراره عمه مو  دوباره ببینمش نمیدونم چجور رفتار کنم چی بگم ی حس عجیب توی دلمه اون حتی نمیخواد ریخت منو مادرمو ببینه اما دلم براش تنگ شده این راسته ک میگن دل به دل راه داره؟!

خیلی بدی در حقمون کرده کوچیک ترینش اینه ک بابامو میخواست بندازع زندان و غیر هر بدی ک تو فکرتون بیاد در حقمون کرده 

حتی مادرمو بدنام کرد ک تیرش به تاریکی خورد 

الان این عدالته ک من دلم براش تنگ شده؟!

احساس میکنم دارم به مادرم خیانت میکنم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هر حال دلتنگی ربطی به این چیزا نداره 

بعضی وقتا دلتنگ کسی یا چیزی میشی که نباید باشی 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
به هر حال دلتنگی ربطی به این چیزا نداره  بعضی وقتا دلتنگ کسی یا چیزی میشی که نباید باشی

همش تو فکرمه دلم برای صدا زدن اسمم تنگ شده با اینکه خیلی خودمو به شخصه اذیت ازار داد 

همش تو فکرمه دلم برای صدا زدن اسمم تنگ شده با اینکه خیلی خودمو به شخصه اذیت ازار داد 

دلیل این دلتنگی چیه ؟ 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
دلیل این دلتنگی چیه ؟ 

نمیدونم حس میکنم اونم داره بهم فکر میکنه ازش متنفر بودم اما با اومدنش به شهرمون ی حس عجیب تو دلم افتاده 

نمیدونم حس میکنم اونم داره بهم فکر میکنه ازش متنفر بودم اما با اومدنش به شهرمون ی حس عجیب تو دلم افت ...

این حس درست نیست پس جلوشو بگیر

این حس درست نیست پس جلوشو بگیر

سعی میکنم اگه مادرم بفهمه خیلی ناراحت میشه دلش میشکنه از طرفی خودش میگه رفتار عادی کن مث همیشه باش اونا در حق من بدی کردن ن تو 

چقد عجیب..قبل تموم اختلافات خیلی بهش نزدیک بودی.؟؟

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
چقد عجیب..قبل تموم اختلافات خیلی بهش نزدیک بودی.؟؟

اره با اینکه کلی اختلاف داشتیم همیشه خونه ما بودن تو قهر تو اشتی اما هیچ وقت بغلم نکرد بوسم نکرد ولی منه احمق هنوزم ی حسی بهش دارم 

اره با اینکه کلی اختلاف داشتیم همیشه خونه ما بودن تو قهر تو اشتی اما هیچ وقت بغلم نکرد بوسم نکرد ولی ...

من‌خرافاتی نیستم ولی یکم عجیبه

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»