2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری یعنی  جن عاشق تو میشه؟

آره نمیزاره خیلی ازکارات راه بی افته منم نمیدونستم چندسال قبل یکی بهم گفت داری ومن باورنداشتم ودوباره رفتم پیشش همبن حرفوتکرارکردوخوذم دیدمش 

نخواستین بشه دیدین شد   
آره نمیزاره خیلی ازکارات راه بی افته منم نمیدونستم چندسال قبل یکی بهم گفت داری ومن باورنداشتم ودوبار ...

شبیه تو بود؟؟؟

عاشق تو میشه و تو نمیتونی کاراتو انجام بدی؟

دیدیش جن رو؟

میشه علائم جن عاشق رو بگی ؟

هرکدوم یجوری مثلاً من ۷ساله همه کارام جوره حتی جهازم وهردفعه خریدلباسم ولی مراسمم ب هزبهانه ای عقب می افته ونمیزاره ازدواج کنم 

نخواستین بشه دیدین شد   

ن شبیه من نیست من رفتم پیش یکی باخالم ومامانم گفتم اگ واقعا خیری است راهی باشه برم اونجارفتم خالم یچیزای داشت نمیزاشت حامله شه همه روگفت داشت ماله منونگاه می‌کرد خالم‌بیهوش شدواون همزاذبجاخالم حرف زدشبیه سگ بودهیچوقت ندیدم واعتقادنکردم تااین که دیگه باورم شدک چراعروسیم جورنمیشه رفتم پیشش اینارو دیدم باورکردم

نخواستین بشه دیدین شد   
مگ دیدیش؟؟

عزیزم مگ ب دیدنه؟ ی سری علامتا هست ک ادم کشف میکنه همزاد داره. من خودم گاهی اوقات بیدارمیشم میبینم پاهام رانم کبوده ینی درد داره نگاه میکنم میبینم کبوده بدنم.. کاراهامم اصل خوب پیش نمیره . خوابای بد و کابوس هم میبینم . همه اینا علائمشه.