2789
منم دارم فقط نمیدونم چ کاری باید انجام بدم. خطرناکم هس

من اصلا نمیدیدمش براهمین باورنمیکزدم فقط چندسال پیش میدیدم اینشدک بهد۷سال دست ب کارشدم الان چندروزه رفتم ک دفع کنه ودیدمش وبرم سفر برگردم باید دوباره برم 

نخواستین بشه دیدین شد   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اصلا نمیدیدمش براهمین باورنمیکزدم فقط چندسال پیش میدیدم اینشدک بهد۷سال دست ب کارشدم الان چندروزه ...

من همزادم باعث جداییم شد😕البته  باددعای یهودی همزادو انداختن ب جونم

بهت چی گف

قبلاهمسایم رفته بود برام پرسیدگفت جن شوهرداری نمیزاره کارات راه بی افته باورنکزدم الان رفتم گقتم اگ بازم همون حرف بزنه حتمادرسته دیدم بازهمین حرف وزدگفت پریودی هام نامنظمه چون چندنفرک اومدن چندسال پیش بهشون جواب رددادم رفتن دعاگرفتن برام تبدیل ب جن شده شوهرخاله توبچگی تصادف کرده یکی نذرکرذه ولی نداده همون باعث شذتوکاراش گزه باشه بجای‌نرسه قشنگ‌گفت ایناروبهش وگفت هیچ دعایی نیازنداری فقط بایدیه مرغ خیرات بدی

نخواستین بشه دیدین شد   
ن شبیه من نیست من رفتم پیش یکی باخالم ومامانم گفتم اگ واقعا خیری است راهی باشه برم اونجارفتم خالم یچ ...

من یبار سرکتاب گرفتم گفت جن عاشق داری باور نکردم چون گفت برا دفعش باید هزینه بدی و نمیدونم روز جمعه فلان کارو بکنی ..ولی من گفتم بخاطر پول الکی میگه 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
ببخشید اما میتونم بپرسم چرا کبوده؟

نمیدونم گلم. انگار ک توعالم خواب یکی بم ضربه بزنه متوجه نشک وقتی بیدارمیشم پام درد میکنه شل راه میرم. ب طرز فجیعی کبود میشه پام خودمم میترسم.