2777
2789

همانطور که می دونیم، الان 44 در اروپا هستند که ویزای شینگن راه ورود به اونهاست،

اما روشهای دیگه ای هم وجود داره که می خوام در مورد سفر به اروپا بدون ویزا توضیح بدهیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

1-مثلا کشورهایی صربستان، کرواسی، گرجستان و بلغارستان .... به راحتی ویزا می گیرید یا بدون ویزا می توان رفت

2-استفاده از پاسپورت کشورهایی که به ایرانی ها به راحتی شهروندی می دهند مثل دومینیکا

3-درخواست دانشجویی مثل بلغارستان و مجارستان که خیلی راحت می توانید تحصیلی بروید

برای سفر به دومینیکا : https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%88_(%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

نیاز به ویزا نیست اینجا در ویکی پدیا نوشته که ایرانی ها بدون ویزا تا 90روز می توانند حضور داشته باشند.

از موسسه مهاجرتی گنجی پرسیدم، گفت با پاسپورتش 145 کشور میشه مهاجرت کرد. مصاحبه و مدرک زبان و ... هم نمی خواد ولی تمکن مالی باید باشد.

احتمالا کانادا و آمریکا هم بشه ولی دقیقش را جستجو می کنم فردا میگم

اگر دنبال پذیرش پزشکی هستید پاس دومینیکا شرایط بهتری نسبت به کانادا دارد چون ادمیشن جهت تحصیل در رشته پزشکی در دانشگاه تورنتو کانادا، استنفور آمریکا، آکسفورد انگلیس خیلی سریعتر با پاسپورت دومینیکا می دهند. مثلا با پاس دومینیکا میشه 6ماه رفت انگلیس و طی ان برای پذیرش پزشکی اکسفورد اقدام کرد.

کانادا هم 15 دانشکده پزشکی دارد ولی باید casper و mcat و ilets داشته باشید و مقیم باشید 

اگر دنبال تحصیل پزشکی در خارج از کشور هستید به سن فرزند توجه کنید:
کانادا تا 22 سال فرزندان جزو پرونده والدین هستند

دومینیکا تا 30 سال فرزندان جزو پرونده والدین هستند

پس اگر معدل GPA بالای 3.5 دارید حتما برای انگلیس و سوئیس اقدام کنید. اگر سن زیر 22 دارید برای دانشگاه های استان کبک اقدام کنید.

مدرک زبان ایلتس هم الزامی است