2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بپرس 

چجوری باید نتیجه گرفت؟ من وسط هاش نا امید میشم یا اعتماد به نفسم رو نسبت به چهره خودم از دست میدم و ولش میکنم ساب رو میخوام بیخیال این روش بشم ولی دوست دارم نتیجه گرفتن از این مسیر رو

در بهترین حالت 20% تاثیر داره دائم هم نیست  به جاش کتاب بخونی خیلی مفید تره الکی وقت و پولت ...

چرا فقط بیست درصد از کجا این آمار رو داری؟ منظورت از کتاب چه کتاب هاییه؟ من میخوام ببینم میتونم با قدرت ذهن ظاهر رو تغییر بدم یا مشکلی مثل پوست سوختگی که دکترا میگن درمان نمیشه رو درست کنم؟

بهههلهههه  هرچیزی رو باور داشته باشی انجام میگیره ولی خودت فکر میکنی میتونی باور داشته باشی بی ...

من فکر کردم شاید بشه پس اساس استفاده از سال اینه از ته دل باور کنم اون اتفاق داره میفته

چرا فقط بیست درصد از کجا این آمار رو داری؟ منظورت از کتاب چه کتاب هاییه؟ من میخوام ببینم میتونم با ق ...

من 3-4 سال روش تحقیق کردم هم مقاله خارجی خوندم

خودم هم معتبرهاشو امتحان کردم 

هم خارجی هم ایرانی 

واقعیت اینکه روی خود من نهایت 20 درصد تاثیر داشت و هر وقت ساب رو قطع میکردم کاملا برمی‌گشت 

آدم های دیگه ام که دیدم استفاده کردن نتیجه نگرفتن

اگر واقعا نتیجه میداد الان همه آدم ها از ساب استفاده میکردن به جای عمل جراحی زیبایی یا چیزهای دیگه