2777
2789
تو میدونی با قانون جذب چطوری میتونم این کارایی که گفتم رو انجام بدم؟

قانون جذب هم خرافات هست

اگر درست بود کسایی که توش استادن باید خیلی موفق باشن که اینطور نیست و زندگی معمولی دارن

به نظرم با تلاش و مطالعات خودشناسی و توسعه فردی آدم نتایج خیلی بهتری میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قانون جذب هم خرافات هست اگر درست بود کسایی که توش استادن باید خیلی موفق باشن که اینطور نیست و زندگی ...

پس فکر کنم بهتره کلا از این وادی بیام بیرون البتخ من خودم یه بار از قانون جذب یه نتیجه عجیب غریب گرفتم یه دوستی رو گم کرده بودم هیییچ نشونی یا شماره ای ازش نداشتم شروع کردن توی یه دفتر به شکر گذاری که برگشته و توذهتم تصور میکردم که من مثل آهنربا میدان مغناطیسی دارم و اون داره وارد میدان من میشه یه مدت بعد ول کردم بعد حدود چهار ماه که ول کرده بودم تو یه گروه تلگرامی خییلی شلوغ مشاعره یه اکانتی به اسم این دیدم یکی تو دلم گفت خودشه رفتم پی ویش و گفتم تو فلانی هستی گفت آره نه خودش نه خودم نه دوستام هیچ کی باورش نمیشد

چجوری باید نتیجه گرفت؟ من وسط هاش نا امید میشم یا اعتماد به نفسم رو نسبت به چهره خودم از دست میدم و ...

باید اول اعتماد بنفست قوی کنی اگه برای تغیر بدنی میخوای 

🖤اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🖤برای ظهور آقا امام زمان صلوات🌱💚
پس فکر کنم بهتره کلا از این وادی بیام بیرون البتخ من خودم یه بار از قانون جذب یه نتیجه عجیب غریب گرف ...

ببین 

تا حالا شنیدی طرف مثلا هوس آش میکنه بعد یکدفعه چند ساعت بعد همسایه براش آش میاره؟ بعدا طرف فکر میکنه یه اتفاق ماوراء افتاده و آش واسش فرستاده شده

اما واقعیت چیه؟ 

واقعیت اینکه طرف هزار بار تو ذهنش هوس آش کرده اما فقط یکبار آش بهش رسیده اما ذهن ما چون نتیجه رو دوست داره میاد به ما اینو نشون میده که ببین آش هوس کردی آش اومد و میاد اون 900 باری که خواستی و بهش نرسیدی رو ازت مخفی میکنه 

قانون جذب هم همینه

شما بارها و بارها به دوستت فکر کردی اما خبری ازش نشده اما مغزت میاد یجوری گولت میزنه که فکر کنی یکبار فکر کردی همون موقع هم پیداش کردی 

پیشنهاد میکنم کتاب درباره مکانیسم و عملکرد مغز بخونید تا درک بهتری از کارکرد مغز انسان داشته باشید و درگیر خرافات نشین