minananaz مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 255 عنوان رمان 1499 بازدید | 16 پست سلام بچه ها رمان خوبه ایرانی عاشقانه معرفی میکنید فقط خدا 1401/05/09 | 11:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98912 گفتن بلایک وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
minominoooo عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 976 عزیزم حتما حتما حتما رمان به چال گونه های تو رو بخون معرکه ترین رمانه .. من کلی رمان میخونم هیچکدوم مث این نشدن .. نویسندشم صفورا اندیشمنده .. من فایلشو دارم
مهوش__بانو عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 361 رمان پنجمین نفر یکم تخیلی و ترسناکه ولی یه رمان خاص و عاشقونس بنظرم
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9363 منم لایک کنید دنبال یه رمانیم تو مایه های این مرد امشب میمیرد یا تقابل همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
مهوش__بانو عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 361 رمان پنجمین نفر یکم تخیلی و ترسناکه ولی یه رمان خاص و عاشقونس بنظرم درمورد یه دختره که همزاد عاشق داره و خودشم عاشق یه نفر دیگس و اتفاقایی ک براش میوفتهخاصه بنظرم
minominoooo عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 976 منم لایک کنید دنبال یه رمانیم تو مایه های این مرد امشب میمیرد یا تقابل رمان به چال گونه ها تو رو حتمااا بخون نخونی ضرر کردی
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9363 رمان به چال گونه ها تو رو حتمااا بخون نخونی ضرر کردی میخونم مرسی شما هم تقابل و این مرد امشب میمیرد و عابر بی سایه بخون عالیه همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
minominoooo عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 976 میخونم مرسی شما هم تقابل و این مرد امشب میمیرد و عابر بی سایه بخون عالیه خوندمشون .. مرسی .. رمانهای زینب ایلخانی عالیه
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9363 رمان به چال گونه ها تو رو حتمااا بخون نخونی ضرر کردی میشه فایل رمان بذاری نمیشه از اینترنت دانلودش کرد همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
minominoooo عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 976 میشه فایل رمان بذاری نمیشه از اینترنت دانلودش کرد چجوری باید بزارمش؟؟ من فایلشو تو تلگرامم دارم
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9363 چجوری باید بزارمش؟؟ من فایلشو تو تلگرامم دارم اسم وآدرس کانال تلگرامش بگو خودم پیدا کنم بعد اگه دانلود کنی فایلش تو گوشیت هست همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
minominoooo عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 976 اسم وآدرس کانال تلگرامش بگو خودم پیدا کنم بعد اگه دانلود کنی فایلش تو گوشیت هست @roman_mamnooeوارد این کانل شو بعدش اینو سرچ کن #به_چال_گونه_های_تو