2821
2789
عنوان

زوج مینور

| مشاهده متن کامل بحث + 5949 بازدید | 74 پست
ممنونم ان شاالله با دعای شما....از خدا میخام هرچي سریعتر دامنت سبز بشه با یه نی نی سالم و تپل

مرسی فداتشم🤩

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره سی وی اس میدم...بتا متاسفانه...آلفا باز کم درد سر تره

عزيزم نمونه گیری از جنین چجوریه درد داره جوابش چند روزه میاد !؟

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
عزيزم نمونه گیری از جنین چجوریه درد داره جوابش چند روزه میاد !؟

یه کوچولو درد داره...من سه باز نمونه گیری شدم..بار اول فقط یکم درد داشت چون خودمو سفت میکردم ولی دفه ها بعد راحت بود..خلاصه درد زایمان بکشی این درد نمونه گیری چیزی نیس در مقابلش 

بتا هستیم  بچه اولو ماژور سقط کردم الان دو دلم دو باره شانسمو امتحان کنم یا ای وی رف به رو ...

سلام عزیزم. ببخشید میشه بپرسم موقع ازدواج بهتون گفتن که جفتتون مینور هستید یا نه؟! تعهدی چیزی گرفتن؟! 

من خودم بتا هستم ولی بعد از ازدواج متوجه شدم شوهرمم مینور. ولی دکتر خون که رفتیم گفت مشکلی نیس. حالا باز میترسم میگم نکنه دکتر اشتباه کرده. شما چجوری متوجه شدید جفتتون بتا هستید؟! 

سلام موقع آزمایش دادن گفتن مینور هستین....با تعهد دادن ازدواج کردیم 

سلام عزیزم.امکانش هست برای من درخواست دوستی بفرستین؟چند تا سوال داشتم

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو....