2821
2789
عنوان

زوج مینور

| مشاهده متن کامل بحث + 5949 بازدید | 74 پست
سلام موقع آزمایش دادن گفتن مینور هستین....با تعهد دادن ازدواج کردیم 

سلام عزیزم.امکانش هست درخواست دوستی منو قبول کنین؟

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستان من و همسرم هم مینور هستیم 4 ساله ازدواج کردیم دوسال و نیم پیش طبیعی باردار شدم ولی خب متاسفانه تو آزمایش مشخص شد بچم ماژوره و مجوز سقط گرفتم و خیلی هم اذیت شدم. بعد از اون دیگه طبیعی اقدام نکردم و رفتم دنبال آی وی اف با اینکه میدونستم چه عوارضی بابت امپولها ممکنه بیاد سراغم. نزدیک دوسال درگیر بودم و چیزی نزدیک ب 200 میلیون هزینه کردم و از دو بار تخمک کشی 7 تا جنین با کیفیت خوب رفت برای آزمایش پی جی دی که فقط 1 دونه جنین اونم مینور بهم داد. رفتم برای انتقال دو دوره دارو مصرف کردم تا بتونم انتقال بدم. کیفیت جنینم خوب بود شرایط رحمم بد نبود ولی خب متاسفانه بازم جواب نگرفتم و انتقالم منفی شد و من موندم و دنیایی غم.

ما مینور ها نباید با هم ازدواج کنیم ولی الان ک ازدواج کردیم خواستم بگم سریع نرید سراغ آی وی اف چون فقط 35 درصد احتمال موفقیت داره با کلی دارو و عوارض. یا اگرم رفتید و شرایط مالیشو داشتید اونقد تخمک کشی کنید ک تعداد جنینای سالمتون بالا بره بعد برید برای انتقال که مثل الان من اینقد ناامید نباشید. امیدوارم خدا دامن تک تکتونو با فرزندان سالم و صالح سبز کنه. 🙏

دوستان من و همسرم هم مینور هستیم 4 ساله ازدواج کردیم دوسال و نیم پیش طبیعی باردار شدم ولی خب متاسفان ...

سلام عزیزم منم انتقال دادم منفی شد شما دیگه طبیعی اقدام نمیکنین‌؟

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
سلام عزیزم شما pgd انجام دادید ؟؟ چند تا سوال داشتم 

سلام اره

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
دوستان من و همسرم هم مینور هستیم 4 ساله ازدواج کردیم دوسال و نیم پیش طبیعی باردار شدم ولی خب متاسفان ...

سلام گلم شما تخمک نخریدین یا اسپرم من شنیدم این یه راه حله خوبیه