2777
2789
عنوان

زوج مینور

| مشاهده متن کامل بحث + 6105 بازدید | 74 پست

در اصل زوج مینور نباید باهم ازدواج کنن حالا ک ازدواج کردن شرایط برا بچه دار شدن یه مقدار سخته قبلش باید ازمایش ژنتیک انجام بدین تا ببینن مینورتون از کدوم نوع مینور هاست و بعد بهتون میگمن میشه یا نه یا چیزاری دیگه و اینکه بچه بگیره یا نگیره کلا 50 درصد احتمال داره بچه مینور بگیره 50درصد هم احتمال نداره نگیره و عزیزم نمیخام نگرانت کنم ولی ازدواج دو مینور حاصل یه تالاسمی ماژوره البته گفتم باید قبلش ازمایش داد تا بفهمیم از کدوم نوع مینوره

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منو شوهرم مینوریم....یه دختری دارم الانم باردارم

خدا حفظش کنه cvs میدین؟بتا هستین یا الفا

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
سختی داره پر از استرسع...فقط باردار میشم نمونه گیری میکنن از جنین...

انشالله که تنتون همیشه سالم باشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

وا دو تا مینور که اشکالی نداره بچه احتمال مینور داشتن که داره فقط حین بارداری هم ازمایش میدن نکنه ماژور باشه همین .الان غربالگری کارو راحت کرده و ازمایشها از پرز جنین .خیالت راحت طبق دکتر فقط باشید

پنجاه درصد بچه مینور میشه بیست و پنج درصد احتمال داره ماژور بشه و بیست و پنج درصد کاملا سالم 

اجازه ازدواج میدن تو حاملگی میفرستن آزمایش ژنتیک اگر ماژور بود اجازه سقط میدن 

ما تو کلینیک کسی رو داشتیم هم خودش هم شوهرش مازور بودن دو تا بچه مینور داشت یه سالم اما استادمون‌گفت دیگه حامله نشو چون احتمال ماژور شدن همیشه هست

در اصل زوج مینور نباید باهم ازدواج کنن حالا ک ازدواج کردن شرایط برا بچه دار شدن یه مقدار سخته قبلش ب ...

بتا هستیم 

بچه اولو ماژور سقط کردم

الان دو دلم دو باره شانسمو امتحان کنم یا ای وی رف به روش پی جی دی؟

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
پنجاه درصد بچه مینور میشه بیست و پنج درصد احتمال داره ماژور بشه و بیست و پنج درصد کاملا سالم  ...

دو تا بتا چی؟نمیدونم ای وی اف کنم با روش پی جی دی 

یا یه بار دیگه شانسمو امتحان کنم