2777
2789
عنوان

خواستگار

536 بازدید | 29 پست

چرا دوست داشته نمیشم 

چرا کسی از من خوشش نمیاد 

24 سالمه حتی ی خواستگارم نداشتم

بیشتر دوستام ازدواج کردن بچه دارن

ولی من چ 

هنوز ی خواستگارم نداشتم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
اولن که سنت هنوز خیلی کمه دوم که تو خودت اصلا خودتو دوست داری؟

بعیدم میدونم دوست داشته باشی خودتو اینجوری که به خودت به خاطر خاستگار تشر میزنی

دختر تو سن تو باید بیشتر فکرش استقلال مالیشو موفق شدنش باشه 

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما یه گروه تلگرامی داریم فقط خانوم هستن و معرف ازدواج، خواستی لینک بدم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اولن که سنت هنوز خیلی کمه دوم که تو خودت اصلا خودتو دوست داری؟

پس چرا واسه دوستای من ک هر کدوم بالای 4 ساله ازدواج کردن زود نبوده 

حالا ک نوبت من شده زوده 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
بعیدم میدونم دوست داشته باشی خودتو اینجوری که به خودت به خاطر خاستگار تشر میزنی دختر تو سن تو باید ...

میشه انقد قضاوت نکنید وقتی حتی منو نمیشناسین

قیافت تیپت خانوادت اوکیه؟

خانوادم 

محل زندگیم 

تیپم قیافم 

همش اوکیه ولی هیچکس نمیاد

هیچکس

خب اگه تو مثلاً ۲۶سالگی ازدواج کنی ولی خوشبخت و موفق باشی بهتره یا کسی که ۱۸سالگی ازدواج کرده و تو۲۶سالگی با یکی دوتا بچه میخواد طلاق بگیره یا زندگی خوبی نداره.معیار دیر یا زود ازدواج کردن نیست معیار داشتن یه زندگی خوب و موفقه

خب اگه تو مثلاً ۲۶سالگی ازدواج کنی ولی خوشبخت و موفق باشی بهتره یا کسی که ۱۸سالگی ازدواج کرده و تو۲۶ ...

این طبیعیه ک تو 24 سالگی هنوز کسی نیومده طرفم 

کسی دوسم نداشته 

این طبیعیه؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792