2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 29 پست
این طبیعیه ک تو 24 سالگی هنوز کسی نیومده طرفم  کسی دوسم نداشته  این طبیعیه؟؟؟

خیلی مسایل باید در نظر گرفت ولی خدا کنه هیچ وقت آدم اشتباهی طرفت نیاد در ضمن شاید کسایی در نظر داشتن یا حرف زدن ولی به گوش تو نرسیده فعلا تمرکزت روی درس و ورزش و پیشرفت باشه خود به خود خواستگار هم پیدا میشه فقط دعا کن آدم درست و حسابی بیاد طرفت

خیلی مسایل باید در نظر گرفت ولی خدا کنه هیچ وقت آدم اشتباهی طرفت نیاد در ضمن شاید کسایی در نظر داشتن ...

الان 3 ساله هر وقت اینجا تاپیک گذاشتم اینو بهم گفتن 

نمیدونم خود به خود یا به مرور زمان کیه؟؟؟

وقتش کیه؟؟؟؟

تا کی وضعیت میخاد اینجوری بمونه 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از کجا میدونی کسی دوست نداشته؟بابا جامعه دیگه طوری شده پسرا توانایی زن گرفتن ندارن و نمیتونن مسیولیت یه زندگی و قبول کنن!وگرنه کیه ک بدش بیاد زن بگیره یا شوهر کنه 

استقلال مالی پیدا کن   ببین چطور سرازیر میشن ب سمتت

الان 3 ساله هر وقت اینجا تاپیک گذاشتم اینو بهم گفتن  نمیدونم خود به خود یا به مرور زمان کیه؟؟؟ ...

اگه خیلی برات مهمه سعی کن بیشتر توی اجتماع باشی به خصوص توی جمعها و مهمونی ها و مراسمات فامیلی شرکت کن همیشه آراسته و مرتب باش حدود پوشش رعایت کن توی کلاس مختلف شرکت کن باور کن خواستگار پیدا کردن راحته مهم خوشبخت شدنه که باید بیشتر روی خودت و توانایی‌های خودت کار کنی تا آدم زندگی خودتو پیدا کنی با هرکس از راه برسه آدم خوشبخت نمیشه 

از۱۲سالگی خواستگار داشتم و ۲۰سالگی ازدواج کردم ولی الان میگم کاش انقد خواستگار نداشتم تا با آرامش بیشتری درس می‌خواندم و سر کار میرفتم و بعد ازدواج میکردم مطمینم اونجوری شرایط زندگیم با الان خیلی فرق داشت

اگه خیلی برات مهمه سعی کن بیشتر توی اجتماع باشی به خصوص توی جمعها و مهمونی ها و مراسمات فامیلی شرکت ...

خواستگار پیدا کردن راحته؟؟؟

پس چرا من با این دوست و آشنا و فامیلی ک دارم 

با این کلاسایی ک رفتم 

چرا هیچکس برام پیدا نشده 

هیچکس هیچکس

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
بله

یه چیز دیگه تا ما خانوما خودمون اعتقاد داشته باشیم فقط ظاهرمون مهمه نه باطن و شخصیتمون مردام مارو به چشم کالا میبینن

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
عزیزم معیارای یه دختر باید انسانیتش شعورش استقلالش هستن و باید باشن دختر که کالا نیست ظاهرش معیارش ب ...

منم نگفتم زیبای افسانه ای باشه

بالاخره تایه حدی ظاهر برا اقایون مهمه که بتونن با افتخار همسرشونو تو جمع ببرن برای همون پرسیدم که ایشون از لحاظ ظاهری در حد معقول هستند یانه

چون دیدم که اکثر کساییکه دم از نداشتن خواستگار میزنن چهرشون مطلوب نیست

منم نگفتم زیبای افسانه ای باشه بالاخره تایه حدی ظاهر برا اقایون مهمه که بتونن با افتخار همسرشونو تو ...

من گفتم فقط زیبایی شما گفتید آره واسه همین گفتم عزیزم

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
Hesperous_me این آی دی من توی تلگرامه ، بهم پیام بده بگو کاربر نی نی سایتی برا خواستگار ، کمکت میکن ...

شب بهتون پیام میدم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز