2777
2789
عنوان

شمام اینجورین یا من فقط اینجوریم

247 بازدید | 18 پست

امیدم به خداست  شدید 

اما بعضی اوقات  خالی میشه ته دلم شدید  انگار یچیزی هی بهم میگه  خودتو بکش راحت بشی  فکنم روزی 10 بار میاد تو ذهنم  وقتیایی که روزمرگیام به بنبست میرسه  یچی میگه برو  راحت کن خودتو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر زیاد به مرگ یا خودکشی فکرمیکنی افسردگی داری

نمیدونم واقعا کلافه میشم. من که خودمو میشناسم می دونم از. خدا میترسم خودکشی محال بکنم ولی نمیدونم چرا  تا کم میارم  یا نمیتونم حرف بزنم یچی تو ذهنم میگه  تو تا 38 سالگی زنده ای پس خودتو بکش راحت بشی از این فکرا و دنیا  اصلا دوست ندارم  به این ضمضمه های مغز اهمیت بدم 

من قبلا اینجوری بودم خسته ک میشدم فک میکردم جز مرگ دیگ هیچی نیس نجاتم بده البته ب خودکشی هیچ وقت فکر نکردم هیچ وقت 

ولی الان خوبم وقتی یک مشکلی پیش میاد فکر میکنم بش هرچی برام بد پیش میاد بیشتر ادامه میدم مثلا روزایی ک خیلی استرس و درگیری دارم کار درس خانواده هرچی سعی میکنم اکی تر باشم همش و پیش ببرم بعد شب ک می‌خوام بخابم یک حس خوبی دارم یک جوری خوشحالم ینی هرچی کارم بیشتر میشه دغدغه و فکران بیشتر میشه عمل و کارمم بهتر میشه 

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️
چندروز قبل پریودی یه افسردگی خفیفی میاد سراغ آدم احتمالا تو اون دوره ای، من خودم خیلی بهم میریزم

شاید چون الان دقیقا دور ه عادتم  و تو این دوره کلا من نیاز محبت  و توجه دارم شدید 

گفتم شاید مشکل خواصی دارم  اینجوری میشم  

من قبلا اینجوری بودم خسته ک میشدم فک میکردم جز مرگ دیگ هیچی نیس نجاتم بده البته ب خودکشی هیچ وقت فکر ...

اره دقیقا وقتی خوبم مشکل ندارم اقلا اینجوری نیستم 

ولی  وقتایی که حس میکنم مثلا هیوقت مادر نمیشم 8 سال منتظرم باردار بشم یهو از تو خالی میشم  یچی هی تو سرم میگه برو قرص بخور بمیر  یا میگه برو خودتو بنداز پایین  اصلا محل نمیدم بهش  گفتم ساید همه ادما اینجورین 

چندسالتونه؟ گاهی کمبود بعضی ویتامین ها تو بدن ایجاد افسردگی های خفیف میکنن مهم ترینش ویتامین D هست

32  جدی میگی ویتامین دی من خیییلی پایین خانوم دکتر 5 تا امپول داد و 3 برگه قرص ویتامین دی نزدم. هنوز واقعا یعنی برا همینه افسرده میشم. 

اره دقیقا وقتی خوبم مشکل ندارم اقلا اینجوری نیستم  ولی  وقتایی که حس میکنم مثلا هیوقت ماد ...

همه مشکل دارن ولی هیچ وقت ب این راه فکر نکن و اگر امکانش هست برا خودت یک مشاور برو حرف میزنی براش سبک میشی یا اگر وقت و هزینش رو ندارید ۱۴۸۰رو بگیر مشاوره خوب میده رایگان باهاشون صحبت کن نزار این افکار تو ذهنت رشد کنه انشالا ک درست بشه ❤️

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️
32  جدی میگی ویتامین دی من خیییلی پایین خانوم دکتر 5 تا امپول داد و 3 برگه قرص ویتامین دی نزدم. ...

آره حتما استفاده کنید واقعا تاثیر داره.من خودم یکم فکرای بد میاد سراغم یادم میوفته باز قرص ویتامین دی رو نخوردم😁 مخصوصا وقتی دکتر تجویز کرده حتما نیاز داشتزد این دوره ای که دکتر دادن مصرف کردید تموم شد بعدش هم از دارو خونه تهیه کنید و طریقه مصرفش رو هم بپرسید چون دوز های مختلفی داره و نباید تو مصرفش زیاده روی بشه

ولی حتما اون چیزی که دکتر داده رو کامل مصرف کنید