2777
2789
عنوان

ممکنه بعدها بزرگ شد ناراحت بشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 80 پست

به این فکر کن اسمای امروزی وقتی سنش بره بلا یکم ی جوری میشه ولی امیر حسین قشنگه که پسر منم امیر علیه منم به دلم افتاده بود

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی قشنگه که. اسمای مذهبی هیچوقت از مد نمیفته. برعکس اسمای امروزی که چندسال دیگه می‌خره به نظر میاد ...

ممنونم خودمم اسم های جدید و یه سریاشو نمیپسندم ولی میترسیدم که بعد ها قدیمی بشه مسخرش کنن دلم قرص شد به انتخابم ممنونم 

خدا تو رو به خواسته گذشته ات رسونده حالا وقتشه اسمشو بذاری امیرحسین

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

قشنگه که

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

ممنونم خودمم اسم های جدید و یه سریاشو نمیپسندم ولی میترسیدم که بعد ها قدیمی بشه مسخرش کنن دلم قرص شد ...

انشالله نامدار باشه عزیزم ♥️ 

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)

به نظر من امیر حسین از اسم هایی هست خیلی بهتر از بعضی از اسمهاس که حداکثر تا ۷_۸سالگی بچه خوبه بعدش برای یه مرد بزرگ سبک به نظر میاد

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

والا به نظر من اسم های امروزی اصلا قشنگ نیستند و مطمئنا خیلی ها فردا برای این اسم ها شاید ناراحت بشن تا اسم های مذهبی اطرافم زیاد دیدم نمونه هاشو البته میگم نظر من اسم های این شکلی اصلا قدیمی نمیشن.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

داداش من اسمش حسینه..حسین جان صداش میکنیم...عاشق اسمشم...خودم یاسمنم...یکی مامان انتخاب کرده یکی بابا  

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

امیرحسین یکی از زیباترین اسم هاست. منم دوست داشتم بذارم اگه یه روز پسر دار شدم.ولی از مرد ۵۰ساله تا بچه ۵ساله به این نام تو فامیل مادری و پدری داریم...

این اسمو که به دلت افتاده بذار نامدار باشه ایشالا. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫