2777
2789
عنوان

ممکنه بعدها بزرگ شد ناراحت بشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه بشه ممکنه نشه

بستگی به خودش داره

ولی من یه دوستی داشتم اسمش بود مریم زمانی که کلاس اول بودم خیلی غصه می‌خورد برای اسمش

دوست عزیز!اگه ناراحتت کردم نبخش! تازه خوبم کردم  ‌       تیکر عروسیمه

به نظر من مهم اینه که شما چه نگاهی داری و ایا با افتخار و با اعتماد به نفس صداش میکنید یا نه اگه همیشه میخواید نسبت به این اسم یا هر اسم دیگه ای احساس کمبود کنید و با فک کنید خوب نیست اصلا نذارید این اسمو هیچ اتفاقی هم نمیفته ... 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

چ خجالتی....خودت باید یادش بدی اسمش چ شان بالایی داره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
تو شناسنامه یچیز دیگه بذارین تو خونه امیر حسین صداش بزنین، البته امیر حسینم بد نیس

خودمم دو اسمه بودم اصلا دوست ندارم متفاوت باشه ادم اذیت میشه هرکس هرچی بخواد صدا میکنه من همیشه گیج میشم چون خودمم اسمم تو شناسنامه فرق داره 

بزار شما کل عمر زحمت شو میکشی به اندازه یک اسم سهم نداری؟ 

من نمیگم بذاره امیر حسین یا نه‌ ولی من بیشتر از ۳۰ سال هنوز از اینکه اسم خوبی ندارم ناراحتم.  اصلا موقع آشنا شدن با کسی خجالت میکشم اسممو بگم. 

وزن الان ۷۸       هدف بعدی ۷۵    هدف بعدی تر ۷۰