اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
دور از جون بغضت رو قورت نده . هرچی اینجوری بگی بدتره
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
همیشه اشکم میاد ولی تازگیا یاد گرفتم بریزم تو خودم اره بدتر شد اصلا رفت
نه عزیزم برای چی بریزی تو خودت هممون روزای سخت رو داشتیم و برای عبور کردن ازشون خیلی وقتا گریه تنها راهه برای اروم شدنمون . خیلی وقتا من نماز ک خوندم گریه کردم انگار فقط خودش حالم رو فهمیده با خدا حرف بزن اون میشنوه و میفهمه و بهترین درمان برای دردا ست . چشمات رو ببند حس کن کنارت نشسته بشین یه دل سیر از حالت براش بگو . میفهمه و کمکت میکنه
نه عزیزم برای چی بریزی تو خودت هممون روزای سخت رو داشتیم و برای عبور کردن ازشون خیلی وقتا گریه تنها ...
خوبم
فقط یکم دلم گرفته عصبانیت و ناراحتیمو ریختم تو خودم نخواستم ولی اشکام نمیاد الانم حالم بد شد دیگه کل بدنم رگ به رگ شد قلبمم درد گرف من اصن نباید بریزم تو خودم
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریختبه من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما