2777
2789
عنوان

کمک توروخدا

101 بازدید | 19 پست

سلام من نوزده سالمه با مادر شوهرم زندگی میکنم خیلی گیرای الکی میده چیکار کنم مثلا می رم کنار شوهرم آروم میحرفم باهاش میگه چی می گین چی گفت باید حتما بفهمد یا مثلا یکم گوشیم دستمه کلیپی آهنگی یا تماسی میگیرم میگه باز گوشی از دستش نمیوفته تو کارای خونه یه استکان چای جا نمیکنه؟ اصن نمیگه بچه کوچیک داره گناه داره کمک حالش باشم تازه سه روز بود زایمان کرده بود بلند شدم تنها همه خونه رو ظرفا رو لباسارو شستم و تمیز کردم راه میرفتم بخیه هام و حس میکردم چیکار کنم من ب خدا بریدم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه مستقل بشی.؟

عمرا همون رسم مضخرف پسر آخر با پیش خانواده زندگی کنه رو دارن آخه اینا شیش تا داداشن با دوتا آبجی هرکدام هم دوسه تا بچه دارن🤦‍♀️🤦‍♀️

یه بار دو تا جمله سنگین بارش کن تا انقدر فوضولی نکنه

والا زمونه عوض شده دیگه که اینجوری نیس 

یه بار دیگه دخالت کرد محکم جلوش وایسا و با شوهرت هم محکم و قاطع حرف بزن تا مادر کنجکاوش رو جمع کنه