2777
2789
عنوان

خانمایی که سقط داشتن بیان تورو خدا

224 بازدید | 21 پست

خانما شده براتون اتفاق بیفته که برین سنو قلب جنینتون بزنه با ضربان عالی بعد یهو بدون خون ریزی درد سقط بشن من هفته پیش رفتم سنو قلب جنینم میزد دوقلو بودن دوتاشم میزد با زبان ۱۲۰ و ۱۳۰ و ویار از بیشتر غذاها دارم صبح ها هم بالا میارم دیگ بالا نمیارم همش میترسم زبونم‌لال طوریشون بشه تو شکمم نفهمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس ویار کم کم میره یا کم تر میشه چیز خاصی ازت نیومده مث خونریزی یا لخته ای 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 

سلام عزیزم 

ن گلم چنین چیزی امکان نداره سقط درد و خونریزی داره 

بدون درد و خونریزی امکان نداره 

نگران نباش گلم بسپار دست خدا 

انشالله ب زودی بزرگ و بزرگ تر میشن و با تکونای قشنگشون نگرانی نخواهی داشت 

بارداری خوبی داشته باشی خانومی

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!
درکت میکنم منم یک سقط داشتم حالا ۶ ماهه باردارم  شب وروز خدا خودم رو چک میکنم و خدارو به خودش ...

چقد تو مثل منی

منم یه سقط ۱۲هفته داشتم 

الان ۱۶هفته م انقققد استرس دارم که کارهای روزمره م رو هم نمیتونم انجام بدم

همش پریشونم و فکرای ناجور سرم میزنه

بدتر اینکه هنوز شکمم اصن بزرگ نشده و از استرس ۴کیلو وزن کم کردم 🥺خدا بهمون رحم کنه الهی بچمون سالم بغل بگیریم

جنین من تو هفته ی ۶ قلبش میزد اما تو هفته ی ۸ توقف رشد داشت و من متوجه نشدم تو هفتهی ۱۰ یه روز از خواب بیدار شدم دیدم خونریزی دارم فورا رفتم سونو و فهمیدم توقف رشد داره تا شب سقط شد اابته من کلا تو این بارداریم از اولش علامتی نداشتم ، نگران نباش عزیزم چون تو دخترم من گاهی علایمم ازبین میرفت و من مثل شما نکران بودم چون سابقه ی سقط هم داشتم فورا میرفتم بیمارستان و اورژانس تا سونو بکنن و خداروشکر سالم بود هر بار 

سلام عزیزم  ن گلم چنین چیزی امکان نداره سقط درد و خونریزی داره  بدون درد و خونریزی امکان ...

چرا عزیزم سقط بدون درد و خون ریزی هم داریم

دور از جون استارتر من بچه م۳هفته بود از بین رفته بود بدون هیییچ علائمی برای غربالگری که رفتم اونجا فهمیدم چه بلایی سرم اومده

چقد تو مثل منی منم یه سقط ۱۲هفته داشتم  الان ۱۶هفته م انقققد استرس دارم که کارهای روزمره م رو ...

عزیزم وزن اضافه نکردن تو سن بارداری شما عادیه 

من وارد ۶ که شدم یهو ۴ کیلو اضافه کردم

نگران‌نباش

ولی خودم هر روز حرکتشو چک میکنم حرکت نکنه یه لیوان پر اب قند میخورم .هر ترشح حس میکنم که خونه صدبار چک میکنم 

خدا به هممون صبر بده تا زایمان😅

چرا عزیزم سقط بدون درد و خون ریزی هم داریم دور از جون استارتر من بچه م۳هفته بود از بین رفته بود بدو ...

سه هفته؟؟🙄

عزیزم سه هفته ک باردار بودن مشخص نیست 

منظورتون فکر میکنم ۷ هفته باشه 

خانومی سقط بدون درد و خونریزی ممکن نیس مگر خدای نکرده جنین رشدش متوقف شده باشه و بخواد ک سقط بشه 

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!