2777
2789
عنوان

خانوما لطفا کمکم کنیییید. سقط جنین!

195 بازدید | 20 پست

من پنج هفته از موعدم گذشته بود. میخاستم برم آزمایش بدم اما نرسیدم برم آزمایشگاه چون میخواستیم خونه رو عوض کنیم و جابجا بشیم سعی کردم به وسایل سنگین هم دست نزنم تا اگه خدا خواست و باردار شده بودم بچه چیزیش نشه (هنو بچه نداریم). دیشبم اثاث‌کشی داشتیم، من بازم سعی کردم به هیچ وسیله‌ای دست نزنم. همه وسایلا رو مادر شوهرم، شوهرم و کارگر‌ها جمع وجور و جابجا کردن. اما آخرای شب حواسم نبود و چرخ خیاطی رو از روی زمین بلند کردم گذاشتم سرجاش. رفتم دستشویی و فهمیدم خونریزی دارم. الان حس خیلی بدی دارم یعنی بچم افتاده؟ اصن میترسم برم دکتر ببینم چی شده  

برو دکتر😕

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشستی تاپیک زدی عزیزم؟

زود باش برو دکتر 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

باید برم:((((

اره برو.البتع تو اصلا بی بی چک زدی ببینی مثبته؟

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟

با توجه به شباهت زیاد قاعدگی دیرهنگام و سقط زود‌هنگام، نگرانی شما بجاست. اما اگر در هنگام خونریزی،  لخته‌ خون یا بافت‌های بزرگی مشاهده کردید که تا کنون دوران قاعدگی وجود نداشته، احتمال می‌رود که سقط جنین داشته اید.

از علائم دیگر سقط جنین، انبساط شدید در گردن رحم است که موجب درد شدید در این ناحیه خواهد شد؛ این درصورتی است که در هنگام پریودی گرفتگی‌هایی با این شدت نداشته‌اید. معمولا رنگ خون قاعدگی، بین صورتی، قرمز و قهوه‌ای است؛ اگر خونریزی به رنگی غیر از رنگ خون‌ در دوران قاعدگی مشاهده کرده‌اید، ممکن است جنین خود را از دست داده باشید.

شدت خونریزی، نمی‌تواند وجه تمایزی بین قاعدگی یا سقط باشد، زیرا قاعدگی می‌تواند نسبت به ماه قبل خفیف یا شدید باشد. همانطور که میزان خونریزی هنگام سقط، بسته به مدت زمان بارداری و طبیعی یا غیر طبیعی بودن سقط متفاوت خواهد بود. در مواردی که تب و خونریزی شدید دارید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا اگر سقط جنین ناقص است با استفاده از سونوگرافی صحت آن را تشخیص داده و با انجام جراحی، بافت‌های باقیمانده در رحم برداشته شود. همچنین پزشک درصورت بارداری و سقط، علت آن را بررسی می‌کند و دستورالعمل‌های لازم برای بارداری بعدی را در اختیار شما قرار خواهد داد.

حتما حتما به دکتر مراجعه کنید دوست عزیز و نگران نباشید. اگر بچه سالم باشه دکتر کمک میکنه وگرنه کمکتون میکنه دفعه ی بعدی بارداری محافظت شده تری داشته باشید.