2777
2789
عنوان

زیست در حد قبولی پزشکی+عکس🎊🎊😍😍

328 بازدید | 11 پست

سلام رفقا.  😍🎉💃🏻

اگه دنبال این هستین که تست زدن بلد بشید و تمام نکاتی که برای رتبه شدن بهش احتیاج دارید رو داشته باشید ، فقط یک جلسه توی کلاس های ما شرکت کنید. 

بعد از جلسه اول تسلط خودتون رو روی کتاب iq بسنجید ، تضمین میکنم که سوال غیر ترکیبی که بلد نباشید رو پیدا نمیکنید. 😉

جزوه ها سطحشون خداست. واقعا هر چی نکته که برای مسلط شدن نیاز دارید توشه.(عكس جزوه سه صفحه اي از تحليل فقط يكي از عكس هاي كتاب دهم رو براتون ميذارم) 

سابقه:تحصیل و تدریس در مدارس تیزهوشان

جشنواره تا ۲۰ مرداد

جلسه اول :۲۰ هزارتومان

جلسه دوم به بعد:فقط ٣٥ هزارتومان😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بايد از تابستون بخوني اگه از مهر بخوني شوك تحصيلي بهت وارد ميشه چون سطح دهم از نهم خيلي بالاتره،سن ...

خب تصمیم گرفتم از مهر فقط درسای دهم رو پیش ببرم و از اواسط یازدهم شروع کنم به کنکوری خوندن و تست زدن

اگه از دهم کنکوری بخونم خسته میشم و زده میشم از درس میدونم . نمیخوام به خودم فشار بیارم دلم میخواد این تابستونو استراحت کنم چون نهم خیلی بهم فشار اومد و خیلی سخت گرفتم ولی معدلم ۲۰ شد . هدفمم پرستاری مامائی هستش

در کل نمخوام این تابستونو صرف درس کنم و شرایطشم ندارم . ولی کلا سردرگمم ☹️

منجمد های بیرون اومده از سردخونه ذهنِ ما

عزیزم این نکات که تو جزوه دبیر و کتاب های تست  هم هست🙃 ببخشید یه سوال دارم ازتون, بین کتاب تستا جدا از سطح سوالات (منظورم نکات درسنامه هست) چه تفاوتی وجود داره؟ یا اینکه توی کلاس های تست دبیر نکاتی فراتر از آنچه توی کتاب ها نوشته شده میگه؟ اگه آره خب اون نکات رو از خودش اضافه می‌کنه🤔

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌