2777
2789

همه شون ولی خب ببین چیا گرمونه س قاطی کن بزن دورش نایلون بپیچ و پارچه بپیچ یه گنم بپوش تا گرم بشه

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سیاه دونه خوبه ؟؟؟واقعا تاثیر داره؟

گرمونه س با چند تا چیز گرمونه ی دیگه قاطی کن یه لیوان چای سبز یا قهوه سبز یا دمنوش گرررم بخور شیرماسالام خیلی خوبه بخوری و دراز نشست و تحرک کنی

میخوای چاق یا لاغرشی راهکارش پیش منه          واتساپ بهم پیام بده اینستا به دلیل حجم زیاد و کار نمیرسم برم... 09384343180             اینم آیدی اینستام ولی الان کم میرم بیشتر تو آرایشگاه حضوری فروش دارم    tebsonatisogand1
تاثیر داره واقعاا؟؟

آره والا

شما خودتون چیا با هم قاطی میکنید ؟؟

من خودم خوبم دوستم میخورد نمیدونم

2790
2778
2791
2779
2792