2777
2789

بابام نابیناست . جز منم کسیو نداره منو شوهرم میخوایم بریم سفر دو هفته... من خودمم مریضم و شوهرم باید تو راه ازم مراقبت کنه نمیتونم بابامو ببرم .... تو خونه خودم ب کاراش میرسم اما بعد من میتونه برای خودش اب و غذا تهیه کنه ولی من دلم نمیاد تنهاش بزارم    بابامم اصلا اجتماعی نیست نه میره پیش کسی نه میزاره کسی بیاد پیشش بگید چکار کنم بااین شرایط دلداریم بدید 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر برادر نداری ؟عمه ای 

ندارم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
عمو یا پسر عمو داری بیاد پیشش

اونارو قبول نمیکنه از نابیناییش سواستفاده میکنن دست میزنن ب وسایل و پولاش اینم زود میفهمه میزنه میکشتشون کلا میگه کسی نمیخوام 

اونارو قبول نمیکنه از نابیناییش سواستفاده میکنن دست میزنن ب وسایل و پولاش اینم زود میفهمه میزنه میکش ...

عزیزم یا مسافرتتون کوتاه تر بشه یا ب یکی از اقوام بگین بیان بهش سر بزنن هرروز حتی فامیل دور بهتر از غریبس

من ویلچریم. شوهرمم غر میزنه حق داره سخته مسافرت با منو بابام میگه باید تنها بریم منم دلم پیششه الانم ...

توان مالیتون نمیدونم در چه حده،  نمیشه که جایی نرید ولی بابا هم وضعیتش خاصه.   باید یه پرستار کمکی داشته باشین.    ساعتی هم میان با هزینه کمتر