2777
2789
عنوان

سلول یا یاخته😑

225 بازدید | 15 پست

ولی از وقتی علوم برام چرت و مسخره شد که به جای کلمه سلول تو متن ها یاخته ای دیدم که هنوز ک هنوزه گفتنش برام گنگه و عجیب🙃

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

یاخته زمان ما هم تو کتابا بود . توی پرانتز می نوشتنش . 😁

یه مدت میخواستن کل کتاب زیست رو ادبیاتی کنن همه جیغشون دراومد بی خیال شدن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه صبری دارید شماها بخدا، یه بار کتاب علوم برادرم رو دیدم یه سری اصطلاحات مسخره عجیب‌وغریب درآوردن چپوندن بجای اصطلاحات علمی.😒 کل دنیا دارن همون اصطلاح رو استفاده میکنن، یکی نیست بهشون بگه مگه مجبورید آخه؟

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
یاخته زمان ما هم تو کتابا بود . توی پرانتز می نوشتنش . 😁 یه مدت میخواستن کل کتاب زیست رو ادبیاتی ک ...

ما تا کلاس چهارم سلول خوندیم

رفتیم پنجم یهو این کلمه عجیب غریب و جا دادن تو کتاب 

و پاورقی توضیح نوشته بودن که همون سلوله 

ولی تا الان ک الانه تو ذهنم نمیشه این کلمه 

ی جورایی ناخوشاینده 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
از یه جایی ناخودآگاه میگی یاخته

اره دیگ عادت شده ولی اون مفهومه رو گاهی نمیرسونه 

درک دقیق برام درست نمیکنه 

یهو ب خودم میام میگم یاخته چیه اصن 

نمیتونم تصور کنم یاخته رو گاهی اوقات 

ما تا کلاس چهارم سلول خوندیم رفتیم پنجم یهو این کلمه عجیب غریب و جا دادن تو کتاب  و پاورقی تو ...

جدیییی ؟ دخترم امسال میره پنجم یعنی دیگه میشه یاخته ؟ 🤦‍♀️

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چه صبری دارید شماها بخدا، یه بار کتاب علوم برادرم رو دیدم یه سری اصطلاحات مسخره عجیب‌وغریب درآوردن چ ...

همون 

همه چیز فارسی شده بود الا علوم😒😐 یکی نیست بگه به جای گیر دادن به اصطلاحات علمی که کل دنیا تلفظشون ...

چقدر هم تاکید دارن روش 

درست اینه که همه همون کلمه اصلی رو استفاده کنن تا بین همه مشترک باشه 

ترافیک فارسیش میشجه شدآمد😐 کراوات میشه دراز آویز زینتی😶⁦🤦🏻‍♀️⁩  نه جان من خودشون میرن به ...

کاش حداقل معادل سازی میکنن به فارسی درست حسابی و خوش آوا باشه 

این چیزای چرت و پرت و دیگ نسازن آبرو نسل فارسی رو ببرن

کاش حداقل معادل سازی میکنن به فارسی درست حسابی و خوش آوا باشه  این چیزای چرت و پرت و دیگ نسازن ...

والا آبرومون رفت به مغزه دار بگی دراز آویز زینتی بده فک میکنه دیوونه ای پرتت میکنه بیرون⁦🤦🏻‍♀️⁩😂

جدیییی ؟ دخترم امسال میره پنجم یعنی دیگه میشه یاخته ؟ 🤦‍♀️

نمیدونم ولی فک نکنم از پنجم دیگ معادل سازی شه تغییرات زیادی تو این سالا دادن ب کتابا 

یادمه آبجیم از همون زمانی ک سلول وارد کتاب شد دیگ با یاخته سر و کار داشتن ولی یادم نیس از سوم بود یا چهارم 

گمونم دیگ سلول و خیلی وقته از کتابا پاک کردن 

فقط ی جا من سلول و دوباره دیدم اونم ت کتاب سلامت و بهداشت دوازدهمم بود ک فک کنم از چششون دور مونده 😂