سلام. خانمها میشه راهنمایی کنید من تا حالا اسباب کشی نکردم. وسیله هایی مثل چرخ خیاطی و پنکه و ... که حعبه ندارن کجا میذارید جعبه های سوپر خیلی ضخیم نیست میترسم اینا رو بندازم توش پاره بشن حین جابه جایی با چسب پهنم چسب زدم. شکستنی ها چیکار میکنید و لباسا؟ کلا میشه همه رو یه توضیح بدید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم منم لایک کن اگه اومدن گفتن لباسهارو تا کن بزار تو ساک وچمدون.من شکستنی هایی که جعبه ندارن رو تو کارتون سوپری میریزم یا تو سبد بزرگهای پیک نیک.لباسها اگه بزرگن وحجیم مثل پالتو وکاپشن وکت میتونی تو کاورهای بزرگ رختخواب بریزی.جعبه محکم میخوای میتونی بری جعبه موز بخری.من چیزایی مثل چرخ خیاطی رو با ماشین خودم جداگانه میبرم معمولا یه شب قبل از اینکه ماشین بگیرم اونا رو میبرم میزارم تو خونه جدید🌺
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
چرخ خیاطی اینارو لازم نیس بزاری تو کارتون، اما ظروف رو کارتون موز یا از سوپر مارکتیا تهیه کن بپیچ تو روزنامه بزار توشون،لباسارو ازین کاورای رتخواب بگیر بریز همه توشو تو خونه جدید آخر سر بریز بشور بعد بزار کشوهاتون،
🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
من خودم همه ظرف و ظروف رو تو کارتن میچینم و لابه باش روزنامه میزارم دور کارتنم چسپ پهن میزنم و روی هر کارتن خلاصه مینویسم چی توشه مثلاً شکستنی یا پارچ یا لیوان،،لباسم از این نایلون سیاه بزرگا هست همه لباست رو مرتب تا میزنم و قشنگ میچینم توی او نایلون بعد محکم گره میزنم و روشن مینویسم لباس زمستانی مثلاً یا لباس بچها دیگه چروک هم نمیشه.چرخ خیاطی و پنکه هم من ندارم ولی به نظرم یه پتو چیزی بپیچ دورش به شوهرت بگو تو ماشین یه جای خوب بزاره نشکنه