2777
2789
عنوان

اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 29 پست
چرخ خیاطی اینارو لازم نیس بزاری تو کارتون، اما ظروف رو کارتون موز یا از سوپر مارکتیا  تهیه کن ب ...

حتما یادت باشه رو کارتنا بنویس ک شکستنیه، وبرای راحتی خودت مثلا بنویس مال کجاس

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

نخ مخصوص بستن کارتن هست بگیر با نخ قشنگ ببند

لباسای راحتی رو من میذاشتم بین وسایل شکستنی تا وسایل در امان باشن ونشکنن

لباسای دیگه هم تو پلاستیکهای بزرگ 

چمدون وساک هم لباسای پسرم ولباسای غیر فصل

برای دور گاز وبخچال وماشین هم پلاستیک فشاری متری میگرفتیم تا ضربه نخوره

نوشتن رو کارتنا با ماژیک یادت نره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسایلی مثل پنکه وچرخ خیاطی ک نیازی ب کارتون نداره تمام لباس هاتوبزارتوچمدان یاباکسی ک داری وسایل های ریزآشپزخونه روشکستنی هاروحتمادورشون روزنامه بپیچ بزارتوکارتون درشم حتماچسب بزن موادغذایی رواگ زیادخونه مادرت ببرک خراب نشه یخچالی هارومیگم 

روس خوبیه ولی مسافتم دوره نمیتونم همه اینا رو با ماشین خودم ببرم 

خوب پس میتونیپنکه وچرخ خیاطی رو با پتو مسافرتی دورشونو بپوشونی با طناب بپیچونی🌺

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
اینو تقریبا نوشتم مال کجاست رو ننوشتم ولی مینویسم

اره مثلا بنویس مال آشپزخونس، یا وسیله اتاق، اینطوری راحتتری دیگ موقع باز کردن یکی یکی باز نمیکنی ببینی چی توشه

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
اینو تقریبا نوشتم مال کجاست رو ننوشتم ولی مینویسم

عزیزم یه چیزی که تجربه شخصیمه خیلی مراقب باشین کسی حین اسباب کشیتون از وسایل تو بار ندزده.من کلی وسیله از دست دادم از همه مهمتر عروسکهامو🌺

عزیزم یه چیزی که تجربه شخصیمه خیلی مراقب باشین کسی حین اسباب کشیتون از وسایل تو بار ندزده.من کلی وسی ...

منم خیلی از وسایلامو دزدیدن و خیلی رو هم شکستن مثلا از تنبلیشون طبقه دوم بودم از پنجره کمد بچه رو با طناب میخواستن بپن پایین افتاده بود شکست یا پنکم 

انشاالله به سلامتی و با دل خوش

اونایی که جعبه ندارن و  احتمال شکستگی هست اگه ماشین دارین و مسیر نزدیک  قبل از اسباب کشی با ماشین خودتون ببرید 

هرچی شستنی داری  بشور چیز کثیف اصلا نبر با خودت 

من لباس هایی که بدرد فصل نمیخورد شستم کریستال و ظروف دکوری وشکستنی مو باهاش پیچیدم و گذاشتم داخل کارتن،

هرچیزی که داخل کارتن  میزاری بنویس و همون کارتن وقتی اسباب بردی بزار جای خودش مثلا وسایل  اتاق خواب تو حال نزار ،  وسایل ویترین بزار جلوی خود ویترین تو آشپزخونه نبر ،  وسیله هایی که استفاده نمیکنی روشون بنویس انباری(داخل پرانتز اسم وسیله هاتو بنویس که بعدا به مشکل نخوری )

قبل اسباب کشی حتما برو خونه رو تمیز کن حمام دستشویی رو بشور  کابینت هارو کمد دیواری رو تمیز کن  هیچ جای کثیف نزار بمونه از جایی هم که هستید چیر کثیف و نشسته نبر من خودم یکماه داشتم کل زندگی مو میشستم و جمع میکردم شب که اسباب کشی تموم شد  رفتم استراحت کردم صبح زود بیدار شدم تا شب ساعت ده کل خونه رو چیدم چون همه جا تمیز بود همه چیزم شسته بودم  فقط از کارتن در می‌آوردم و میچیدم 

منم خیلی از وسایلامو دزدیدن و خیلی رو هم شکستن مثلا از تنبلیشون طبقه دوم بودم از پنجره کمد بچه رو با ...

آخ آخ چه حیف😢