2777
2789
عنوان

بچم خیلی سیاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 10066 بازدید | 110 پست

رنگ بچه‌ها تغییر می‌کنه. فعلا خیلی کوچولوست. هرکس گفت بگو سیاه نیست، سبزه نمکیه. لذت ببر از نمکی بودن بچه‌ت. من آنقدر با افتخار و لذت به دخترم گفتم واقعا باورشه که خیلی نمکیه و سبزه خیلی قشنگخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا نوزاد که هم رنگ پوست هم چشم هم مو تغییر میکنه بچه شش ماه با دو ماه قبلش کاملا متفاوته...

پسر حاری منم خیلی پوستش تیره بود الان روشنتر شده...

ولی....

کلا امید واهی ندید بهش که رنگش روشنتر میشه شایدم نشد🤷 

بگید این بچته همینجوری دوستش داشته باش و از الان جلو دهن بقیه رو بگیر فردا بزرگ شد اعتماد بنفسشو نگیرن... پشتش باش ...... 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
من اینقدر ذوق داشتم ک چشم طوسیه و بور ولی ضایع شدم🤣

اصلا دل به این چیزا نمیشه بست خواهر.بچه من بدنیا اومد همه گفتن وای کپی خودته،الان میگن وای کپی باباشه🤣

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

از همین الان نژاد پرستی راه نندازین واسه بچه این رنگش سفیده بچه ی ما سیاهه 

جای شما بودم اجازه نمیدادم درمورد بچم اینطوری صحبت کنن هیچ حقی ندارن این حرف رو بزنن این همه زجر بکش بچه دنیا بیار اونوقت این حرفای مفت وبی ارزش رو بشنو

از همین الان برای ادمای اطرافت که بدون هیچ وجدانی هرچی تو ذهنش میاد تحویلت میده خط و نشون بکش

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
اصلا دل به این چیزا نمیشه بست خواهر.بچه من بدنیا اومد همه گفتن وای کپی خودته،الان میگن وای کپی باباش ...

وای دقیقا این اتفاق واسه منم افتاده الان بچه دومیم شده کپی عمه ش😶🤨😄

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

الهههی عزیزم ، سیاه و سفید مهم نیست انشاله عاقبت بخیر بشه ، انقدر داریم خوشگل که ی روز خوش تو زندگیشون ندیدن ، خواهرزاده ام ۸ سالشه رنگ پوستش تیره اس ، انقدر آدم بی شعور هست که تو روی بچه بهش میگن تو چقدر سیاهی به کی رفتی و.... بهت امیدواری الکی نمیدم که بزرگ میشه  سفید میشه نههه، سعی کن اول  این  قضیه رو بپذیری بعدش با هرکسی که حرف اضافه میزنه برخورد کنی 

منم برادر زادم سیاه خیلیم خوشکله   این کجاش افسردگی داره 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

بچه منم 4 ماهشه همش میگن چرا دماغش بزرگه. نمیدونن با این حرفاشون چه خنجری تو قلب مادر میکنن. ولی نگران نباش بچه خواهرشوهرم وقتی بچه بود خیلی سیاه و زشت بود الان 7سالشه انقد خوشگله ماشالله 

دنیا که دنیا نیست زندونه 

منم خودم سفید وبورم پسرم سبزه است اولش یه سری بی فرهنگ بهم میگفتند ولی غمم نبود از همون اول یک تار موشو به دنیا نمیدادم .هر کی هم گفت بگو به جاش بانمکه .کم کم براشون جا میفته ...همین با نمکی براشون جا افتاد .یک بار یه نفر دیدم نگاش میکنه وبا خودش میگفت ماشالله گوله نمک .خدا رو هزاران بار شکر سالمه .باهوشه موفقه .

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن