2777
2789
عنوان

بچم خیلی سیاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 10066 بازدید | 110 پست
😃 امیدوارم با عمش مشکلی نداشته باشی😆

🤣🤣🤣🤕اتفاقا با همین یه دونه همیشه درجدالیم🤕🤒

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🤣🤣🤣🤕اتفاقا با همین یه دونه همیشه درجدالیم🤕🤒

ای بخشکی شانس😆

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

دختر منم سیاه سوخته بود الان پوستش روشن تر شده

قیافش خیلی تغییر کرده بامزه شده

این همه سبزه خوشگل اصلا فکر نکن ناراحتی نکن اعتماد بنفس بچت هم خراب نکن

دیگه در حد دورگه ها سیاه نمیشه که ولی ببین چقدر خوشگلن من خیلی رنگ پوستونو دوست دارم

از الان برای بچت آواز بخون شعر بخون بگو چقدر خوشگل و بامزه ای

من تو نوزادیش هر طور نازش میدادم بوسش میکردم الان همونجور منو بوس میکنه نازم میده

میاد بوسم میکنه میگه چقد خوشمزه بودی به کی رفتی اندقی خوشمزه ای خودشم میگه مامانت  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید