2777
2789
عنوان

بچم خیلی سیاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 10066 بازدید | 110 پست

سیاه؟  نه عزیزم سبزه ی با نمکه صبر کن بزرگ تر بشه دل همه رو میبره من که خودم خیلی دوست دارم . 😍خدا حفظش کنه گلم 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم به حرف بقیه توجه نکن اصن . اگه سفید بود هم میگفتن وای چقد سفید . کلا همیشه حرف واسه گفتن دارن . بعد هم بچه چند ماه اول همیجور و کم کم خوشگل میشه و بیشتر بدل میشینه . هیچ بچه ای وقتی بدنا میاد خوشگل نیست 

تاریک ترین ساعت شب ، درست ساعته قبل از طلوع خورشید ! پس همیشه امید داشته باش ... ❤️❤️🌸🌸
پسر من م از شیش ماهگی رنگش عوض شد هم موهاش هم چشماش

من اینقدر ذوق داشتم ک چشم طوسیه و بور ولی ضایع شدم🤣

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

امضاتو بخون خودت

من خودم و همه خانوادم سفیدن کجا رو گرفتم که سبزه ها نگرفتن؟!

رنگ پوست فقط سلیقه س،خیلیام سبزه و سبزه تند دوست دارن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

شما بخاطر حرف بقیه حساس شدی 

این حرفو زدن باید میکوبیدی تو دهنشون عزیز 

نه اینکه اینجا بشینی این دوران شیرینو برای خودت زهر کنی 

حدد از اون از دوفردای دیگه خبر نداری 

نمیدونی بچه ت قراره چ شکلی بشه بعدا 

دختر من وقتی به دنیا اومد رنگ پوستش واقعا تیره بود جوری که شوهرم اصلا دوسش نداشت☹ولی الان رنگش باز شده و خیلی هم خشگله هزار ماشاءالله ،اصلا شبیه عکسای چهارسال پیشش نیس😂ناراحت نباش خوب میشه ،اصلا رنگ پوستش عوض هم نشد اشکال نداره در هر آفریده‌ی خدا حکمتی هست😍🥰