2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گربه دارم

عالیه عالیییی

تا کسی خودش حیوون خونگی نداشته باشه اصلا نمیفهمه چه حس خوبیه

همه از دور نظر میدن

ولی نمیدونن چقدرررررررررررررررر حال خوبی میده حضور اینا تو‌ خونه

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

آره مهربونی کردن با موجودات کلا خوبه، خوشحالم هنوز آدمایی هستن که برای موجودات ارزش قائلن، مخصوصا این خرگوش کوچولو 😍 اما وابستگی زیاد بهش خوب نیست.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
حیوان خانگی فقط سوسک داریم🤣

😂😂😂😂

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
آره خیلییییی. گربه خیلی با آدما ارتباط میگیره و خیلی هم بغلیه نسبت به خرگوش 

خیلییی

همش میاد کنارم میخوابه

یا بالا سرم 🥺

البته مسائل بهداشتی هم مهمه ها، هم برای شما، هم برای اون کوچولو. زیاد سعی نکنید سبک زندگی انسان رو بهش یاد بدید. بزارید همون سبک زندگی خرگوش رو داشته باشه.

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید. 
البته مسائل بهداشتی هم مهمه ها، هم برای شما، هم برای اون کوچولو. زیاد سعی نکنید سبک زندگی انسان رو ب ...

بله عزیزم. همیشه داخل حیاط هست گوشه حیاط هم یه جایی واسش درست کردیم بخواد بخوابه میره داخل اون. البته ظهر ها که گرمه فقط میاریمش داخل خونه. 

گربه کوچولو دوست دارم هرچند که فوبیای کل حیوانات و جانوران و حشرات رو دارم😂😂😂😂

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بله عزیزم. همیشه داخل حیاط هست گوشه حیاط هم یه جایی واسش درست کردیم بخواد بخوابه میره داخل اون. البت ...

چه ناز و زیبا. من حیوون خونگی ندارم اما تو کوچمون چند تا گربه و سگ باحال هستن، فکر کنم من رو می شناسن. چون هر وقت می بینم می ایستم و حرف می زنم باهاشون. احساس می کنم خیلی خوب گوش می کنن و متوجه می شن 🙂