2777
2789

باهاش دیشب دعوام شد ،الان خونه مادرشیم گفت بخوابیم گفتم باشه ،الان خودش رفته خوابیذه بش گفتم نخواب گفت میخوابم تو گو.ه خور کی هستی جلوی مادر پدرش و خواهرش بم گفت خیلی خجالت کشیدم بیشور چقدر این

صابرکاظمی🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا گفتی نخواب ،،سوال شد برام

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شوهرای نی نی سایتی چرا اینقدر بی ادبن////ک

مردای فامیلامون به خصوص بابام هیچ فوشی تاحالا ندیدم جلوی زن و بچشون بدن  حالا چه برسه یه خود زن و بچه

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

جو بوده ولش کن 

بعداً بگو کسایی که منو از سمت تو میشناسن به تو نگاه میکنن که چقدر احتراممو بزارن ...

خانواده ش هیچی نگفتن ؟

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

بگو آفرین به تربیتت

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸