2777
2789
عنوان

استوری کلوز فرند(دوستان صمیمی)

369 بازدید | 9 پست

ی سوالی برام‌پیش اومده،اگه پسری که تازه فالوت کرده کمتر از یک ماه ینی فقط استوریاتو دوسه بار دیده باشه بعد شمارو رو بذاره تو کلوز فرند و استوری بذاره در وصف اینکه ک مثلا دلم عاشقی میخواد رابطه ای ک ازهم جدانشیم و فلان چه فکری راجبش میکنید؟یا دلیلش چیه 

به نظرم دلیله خاصی نداره

ادم کسایی ک میدونع قضاوتش نمیکنن و میزاره تویه کلوز فرندش همین..

میشه واسم ی صلوات بفرستید؟💚🙂  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ببینننن من عصابببببب ندارممممم میخوای مخالفت کنی یا میخوای واسم نچ نچ راه بندازیییی ریپ نزننننن نزننننننننن خودم کم بدبختی ندارم بشینم سرزنشایه تورو تحمل کنم،من اینمممممم به تو چههههه خب؟؟هر وقت خواستی دخالت کنی به خودت بگو مگه من گوه خورم؟   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌لطفا برام دعا کنید بهش برسم💙

کرم داره

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر آدم لاشی و بیخودیه 

ولی کالا اینچیزا به کتفمه ینی فقط نگاه میکنم و رد میشم اونقدر اهمیت نداره ک بخاطر تاپیک بزنم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

حالا شاید روش کراش بودی 

من رو آدمای مجازی کراش نمیزنم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

خب شاید طرف فیک باشه اصن این ک بدتره

خب فیکا رو نمیزارن قربونت برم

حداقل ی کوچولو شناخت دارن و میدونن ک ادم درست و  حسابیه و بیخودی حرف نمیزنه پشت سر

البته احتمال دیگشم اینه ک واسه تو گذاشته استوری و

البته من کسی ک دوسش داشتم و کلوز فرند نمیبردم..میرفتم همه رو هاید میکردم بعد استوری و میذاشتم ک اون ببینه ولی متاسفانه طرف گاوههه

میشه واسم ی صلوات بفرستید؟💚🙂  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ببینننن من عصابببببب ندارممممم میخوای مخالفت کنی یا میخوای واسم نچ نچ راه بندازیییی ریپ نزننننن نزننننننننن خودم کم بدبختی ندارم بشینم سرزنشایه تورو تحمل کنم،من اینمممممم به تو چههههه خب؟؟هر وقت خواستی دخالت کنی به خودت بگو مگه من گوه خورم؟   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌  ‌لطفا برام دعا کنید بهش برسم💙