2777
2789
عنوان

همسر رفیقباز از چشم آدم میفته

162 بازدید | 16 پست

هر شب با  دوستاش .خیلی باهاش  خوبم ولی اون دوست نداره   با من بگرده خوش باشه .سه چهار شبه میاد میره  با دوستاش .خیلی دلم زده شده.دیشب یکی از دوستانش گفت نمیام این اصرار باید  بیای بریم  بیرون. در صورتی ک من جلو چشمش بودم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا از چشم منم افتاده حالم دیگه داره بهم میخوره

امشبم رفت .انگار یه سنگی رو قلبمه  از دلخوری.چقد بگم آخه مگه  خودش نمیفهمه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

اگه مقطعیه اشکال نداره، شمائم با دوستات یه کم وقت بگذرون گاهی. ولی اگه خیلی تکرار میشه این شبگردیا، مستقیم بهش بگو که ناراحتی ازین وضع و بعنوان یه مرد متاهل وظیفه داره بیشتر وقتشو با همسرش بگذرونه تا با رفیق. تو خودت نریز

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

اگه مقطعیه اشکال نداره، شمائم با دوستات یه کم وقت بگذرون گاهی. ولی اگه خیلی تکرار میشه این شبگردیا، ...

خیلی گفتم .دوساله این  وضعه .هفته ای ی بار بود هیچ دو بار هم‌ هیچ .جوری ک ما ی شب بیروت رفتیم شب بعد می‌خواستیم بریم دوستش میگه دیشب بردیش ديگه کافیه 

خیلی گفتم .دوساله این  وضعه .هفته ای ی بار بود هیچ دو بار هم‌ هیچ .جوری ک ما ی شب بیروت رفتیم ش ...

پس محکم تر برخورد کن، بگو عزیزم ما زندگی مشترک داریم یا فقط رختخواب مشترک؟ ناراحتیتو نشون بده یه کم.

چه رفیقای کم رویی داره 😐

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

پس محکم تر برخورد کن، بگو عزیزم ما زندگی مشترک داریم یا فقط رختخواب مشترک؟ ناراحتیتو نشون بده یه کم. ...

خودش لوسشون  کرده اولویت با اوناس

من همه این کارو کردم فایده نداره

چی بگم... من که کلا ادم سازشکاری نیستم و میزنم زیر همه چی اگه همچین شرایطی داشته باشم ولی شما مشاوره رو امتحان کنین. نمیشه که اخه، ادم احساس تنهایی و دلتنگی و بی مهری میکنه ...

پس ادم از خانواده دل میکنه میره با یه فرد دیگه زندگی میکنه که چی بشه؟ تنهاتر از قبل بشه؟😐 

متاسفام برای همچین مردای بی ملاحظه ای

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

هر شب به فکر چه کنم چه کنمم دیگه حوصله ندارم آرزو دارم یه شب فقط یه شب بگه بیا دست تو دست بریم حداقل ...

اخی عزیزم .بچه کوچک هم داری ؟مال من  بهونه  بچه کوچیک  داره