پدرشوهرم شبی رفت بیرون منم وقتی رفت چون تازه اومدم خونه میوه و کیک درست کرده بودم واسش تو ظرف گذاشتم پله اول ک جلو چشمش باشه بعد الان یه ساعتی اومده و رفته داخل اصلا سینی رو بر نداشته الان زنگم زدم بگم بهش برداره کیک خشک نشه گوشیشم جواب نداد با این ک همین الان بیداره......میبری اینجور میکنن نمیبری یه جور قیافه و حرف چیکار کنم
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میگم ک نبود بعدم ک اومد بچم رو پام خوابه چه ربطی داره
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
شاید متوجه نشده شاید دیده و فکر نکرده برای ایشون گذاشتید شاید دیده و توقع داشته خودتون ...
رفتم بهش دادم میگه عه ندیدم