2777
2789
عنوان

شما جای من

87 بازدید | 9 پست

پدرشوهرم شبی رفت بیرون منم وقتی رفت چون تازه اومدم خونه میوه و کیک درست کرده بودم واسش تو ظرف گذاشتم پله اول ک جلو چشمش باشه بعد الان یه ساعتی اومده و رفته داخل اصلا سینی رو بر نداشته الان زنگم زدم بگم بهش برداره کیک خشک نشه گوشیشم جواب نداد با این ک همین الان بیداره......میبری اینجور میکنن نمیبری یه جور قیافه و حرف چیکار کنم 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو در بزن بده بهش  گربه نیست که براش میذاری دم در

میگم ک نبود بعدم ک اومد بچم رو پام خوابه چه ربطی داره 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
شاید سایلنته

چشماشم سایلنته 

شاید متوجه نشده

شاید دیده و فکر نکرده  برای ایشون گذاشتید

شاید  دیده و توقع داشته خودتون خضوری براشون ببری

کلا به نظرم جدی نگیرید برید بگیرید و بیارید خونه و فردا با خنده براشون اروم توضیح بدید نیت شما چی بوده

شاید متوجه نشده شاید دیده و فکر نکرده  برای ایشون گذاشتید شاید  دیده و توقع داشته خودتون ...

رفتم بهش دادم میگه عه ندیدم   

میگم ک نبود بعدم ک اومد بچم رو پام خوابه چه ربطی داره 

پس از کجا میدونی برنداشته؟ 

رفتی چک کردی دیگه

درو میزدی میدادی یا کلا اصلا براشون چیزی نبر چه اصراریه 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!