2777
2789
منم یادم نمیاد ازت پرسیدم اکو رفتی تست ورزش و نوار دادی یا نه. دکتر قلب رفتی؟ازمایشای تیرویید و کم خ ...

ویتامین دی بدنم پایین بقیه که در ظاهر اوکی بود اهن تیرویید 

اکو خوب بود هولتر تعداد کمی پی وی سی نشون داد که دکتر گفت اصلا مهم نیست فقط معده ام ورم داره

و البته پانیک هم دارم

با همه ی اینا خیلی میترسم هر چند عمر واقعا دست خداست توکل به خود خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشترش از استرسه. اینقد استرس اذیتم کرده که میدونم. ولی چاره ای نیس بخشی از زندگیمون شده انگار.  ...

دقیقا منم خیلی استرس داشتم و دکترم گفته بود ممکن بعد ها ایین استرست اذیتت کنه که دقیقا بعد ده سال هم پانیک گرفتم و هم تپش قلب

ویتامین دی بدنم پایین بقیه که در ظاهر اوکی بود اهن تیرویید  اکو خوب بود هولتر تعداد کمی پی وی ...

ببین فقَ خداروشکر کن که همه چی خوب و سالمه. فقط ویتامین دی رو بخور. اگه خیلی پایینه هفته ای یدونه پنجاه هزار شرو کن. اصلا نترس من تا دلت بخواد از این فکرا کردم و میکنم. ولی هفته قبل دوباره رفتم دکتر. دکتر بهم گفت حتی تا شش ناه بعد زایمان هم همینه. اینکه بگم استرس نداشته باش که نمیشه ولی پانیک دست خودته چون گذروندم و هنوزم گاهی دارم. بهترین دکتر خودتی. نزار از پا درت بیاره. نگران نباش همش میگذره. منم همه چیم سالمه البته هولتر نبستم. میترسم. 

پس بدون هیچی نیست و هیچی نمیشه

ببین فقَ خداروشکر کن که همه چی خوب و سالمه. فقط ویتامین دی رو بخور. اگه خیلی پایینه هفته ای یدونه پن ...

ممنون عزیز دلم الهی آمین

ان شاالله شما هم خوب میشی

من دست خودم نیست هر لحظه میگگ اتفاقی نیافته پسرم ۴ سالش کوچیک

توکل بر خدا😘😘

ممنون عزیز دلم الهی آمین ان شاالله شما هم خوب میشی من دست خودم نیست هر لحظه میگگ اتفاقی نیافته پسر ...

درکت میکنم کاملا. من خودم سه سال پیش سقط داشتم و تا دلت بخواد گذروندم هر جی فکرشو بکنی. 

فقط خداروشکر سالمی بقیشم به مرور زمان خوب میشه. 

اکو موار قلب تست ورزش آزمایش خون هواتر من اینارو دادمپرانولم ببین خیالت راحت پرانول تنها قرصه ک تو د ...

سلام من پیامهای شما و دوست عزیزمونو خوندم چون منم همین مشکلو دارم پیامهای شما خیلی آرومم کرد

جدی؟انقدر که این مدت حالم بده حواس ندارم ولی معمولا یادم میمونه شما رو نه... دلم میخواد ببینم کسی هس ...

سلام عزیزم شما هم آریتمی دارید؟ تاکی کاردی یا صربان بالای قلب هم دارید؟

وبا این بیماری میشه باردار شد؟

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
سلام عزیزم شما هم آریتمی دارید؟ تاکی کاردی یا صربان بالای قلب هم دارید؟وبا این بیماری میشه باردار شد ...

گلم برتی من بیشنر اینجوری از حالت عادیش خارج میشه ریتمش

اما فکر نمیکنم بارداری زیر نظر پزشک مشکلی داشتهذباشه