2777
2789
برا من تو هیچ کدوم مشخص نکرد خیر ندیده😑آخر تو هولتر معلوم شد  دارو چی داد بهت؟

ببین من تپش هام خیلی طولانی بود حدود یکی دوساعت

قبلش ی دکتر دیگه بهم گفت تپش بهت دست داد زمان داری بری نوار قلب بگیری؟گفتم اره بابا

گف پس اونجوری نوار بیار تا مطمئن شم اریتمی داری یا نه

که مشخص شد دارم

اگه مشخص نشه تنها راهش هولتره

دارو نگرفتم دیگه

گفت یا دارو یا عمل

من عمل رو انتخاب کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم❤😁همین ک بهتری خداروشکر 

سلام دوستم خوبی 

بهتری.؟ 

دیشب با دکتر صحبت کردم چون خیلی اذیت بودم. دیگه خلاصه گغتم حس میکنم از معده اس و نزدیک پریودمم هستش. خلاصه خیلی حرفا زد گفت دوتا دارو میدم برای معده که تا دو هفته بهتر نشدی برو کلینیک آریتمی. دیگه مثال زد همسر خودشم چند سال پیش یهو دوچار ضربان بالای دویست و سیصد می‌شده که حتنا باید میرفته بیمارستان و خلاصه گفت با اینکه اذیت نبوذه ولی خودش خواست همل بشه. همون که یه رگه میسوزونن.... گفت اریتمی خطرنام نیست ولی خود ادمو اذیت میکنه. حتی دارویی نیست که بدم لازم نیست. 

خلاصه دیشب خیلی گریه کردم خیلی ناراحتم خیلی ریختم بهم. اصلا این چیه دیگه اخه 

نگا یهو وسط دوتا سینم یدونه میکوبه. اصلا تپش ندارم چون رژیم گرفتم خوب شدم ولی این دست از سرم برنمیداره. خیلی میترسم

سلام دوستم خوبی  بهتری.؟  دیشب با دکتر صحبت کردم چون خیلی اذیت بودم. دیگه خلاصه گغتم حس ...

سلام قشنگم  ن بابا نترس بخدا چیزی نیست اصلا هیچی نمیشه 

عمل و داروی خاصیم نداره ته تهش اون کانون آریتمی رد میسوزونن ک اصلا عمل نیست کاری نمیکنن 

منم خیلی گریه میکردم ولی بخدا هیچی نیست خیالت راحت 

من خودمم حالم خوب نیست دیروز رفتم ارتودنسی تمام زیر چشمام کبود شده دارم میمیرم از درد 

بازم بهت درخواست دوستی میدم شمارمو برات میزارم استرس گرفتی یا حالت بد شد بهم زنگ بزن یا پیام بده اصلانم نترس قول میدم چیزی نیست الکی نگرانی

سلام دوستم خوبی  بهتری.؟  دیشب با دکتر صحبت کردم چون خیلی اذیت بودم. دیگه خلاصه گغتم حس ...

بابا نگران چیی اصن عملی نیس که تو فک کنی چیز خاصی باشه

نیم ساعته پروسه ش کلا

یه روز هم موندن تو بیمارستان و تمام

من پنجشنبه عمل شدم

جمعه اونجا بودم

شنبه پاشدم رفتم مدرسه

نگرانی نداره که

نه دردی داره نه عوارضی نه ترسی

بیهوش میکنن بیدار شدی دیه تمومه

بابا نگران چیی اصن عملی نیس که تو فک کنی چیز خاصی باشه نیم ساعته پروسه ش کلا یه روز هم موندن تو بی ...

اخه مال من اصن فک نکنم اینجوری باشه. چون قصه ی عمل فرق داره. من در کل ناراحتم چرا اینجوری شده. 

نمیدونم فقط از اینکه ارامشم ریخته بهم داغونم. اصلا نمیدونم چیه

اخه مال من اصن فک نکنم اینجوری باشه. چون قصه ی عمل فرق داره. من در کل ناراحتم چرا اینجوری شده.  ...

خب نگران نباش عزیزم غصه نداره که الان انقدر علم پیشرفت کرده بیماری های لاعلاج هم درمان دارن دیگه شما که چیزیت نیست

نامنظم بودن ضربان قلب ممکنه به خاطر استرس و شرایط روحی باشه یا بیماری قلبی و آریتمی قلبی باشه
اول برو پیش یه متخصص معاینت کنه بعد راه درمانشو پیش بگیر عزیزم
ما پیش دکتر قربانی شریف رفتیم و با دارو کنترلش کرد. نگرانی نداره پشت گوش ننداز

ینی شمام این مدلی هستی که یهو میکوبه؟ انگار یه لحظه مکث میکنه یدونه محکم میزنه بعد عادی میشه. یا نمی ...

سلام میتونم بپرسپ چطورید الان منم مثل شما هستم و همین نگرانی هارو دارم

منو یادت نمیاد؟خیلی باهم حرف زدیما. فک کنم اینجا یه تاپیک دیگس من کامنت گذاشتم و شما دیدی. 

جدی؟انقدر که این مدت حالم بده حواس ندارم ولی معمولا یادم میمونه شما رو نه... دلم میخواد ببینم کسی هست خوب شده باشه ببینم چکار کرده

من دیگه از زندگین افتادم هر لحظه فکر میکنم نکنه الان قلبم درست نزنه دیگه بعدش چی میشه... امیدوارم که خوب شده باشی التماس دعا

جدی؟انقدر که این مدت حالم بده حواس ندارم ولی معمولا یادم میمونه شما رو نه... دلم میخواد ببینم کسی هس ...

منم یادم نمیاد ازت پرسیدم اکو رفتی تست ورزش و نوار دادی یا نه. دکتر قلب رفتی؟ازمایشای تیرویید و کم خونی و آهن و ویتامین دی رو دادی؟ اینا خیلی مهمه. نگران نباش. تمام این چیزا تو ذهن منم میچرخه. دیشب موقع خواب یهو اینطوری شدم.