2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تا حالا با این حجم اظطراب کرونا گرفتی من حالم از وقتی بدتر شد که همه گفتن استرس داری کرونا بگیری ...

عزیزم فکر میکنم شما وسواس فکری گرفتید ،منم مثل شما بودم تو اون روزایی که کرونا شدید بود واقعا داغون شدم از استرس و فکر و خیال ،ترس مردن خودم و از دست دادن خانوادم داشت منو می‌کشت ،که کرونا گرفتیم اذیت شدیم ولی خدا رو شکر اتفاقاتی که بهشون فکر میکردم و استرسشونو داشتم هیچ کدوم پیش نیومد ،تنها چیزی که برام موند افسردگی و تپش قلب ،رفلاکس معده وحشتناک که به هیچ دارویی جواب نمیده 

چند وقتی هست تونستم وسواس فکریمو کنترل کنم با نماز خواندن قرآن، خوندن ،مدیتیشن،ورزش

💜                                                                                                                                                                                                                                           
عزیزم فکر میکنم شما وسواس فکری گرفتید ،منم مثل شما بودم تو اون روزایی که کرونا شدید بود واقعا داغون ...

دقیقا منم همین حالت و دارم رفلاکس شدید معده ترس خسته شدم دیگه شما وقتی گرفتید شدید گرفتید کرونا ؟

دقیقا منم همین حالت و دارم رفلاکس شدید معده ترس خسته شدم دیگه شما وقتی گرفتید شدید گرفتید کرونا ؟

اره عزیزم کرونا شدید گرفتم دکتر گفت باید بستری بشم ولی من میترسیدم میگفتم بستری بشم حتما میمیرم ،ولی حالا که بهش فکر میکنم می بینم ترسش بیشتر منو کشت تا خود کرونا 

عزیزم نگران نباش با ترس و نگرانی هیچی درست نمیشه ،الان می ببینم هیچ وقت نتونستم با ترسیدن از اتفاق افتادن چیزی جلوگیری کنم فقط روحم و جسمم داغون کردم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
اره عزیزم کرونا شدید گرفتم دکتر گفت باید بستری بشم ولی من میترسیدم میگفتم بستری بشم حتما میمیرم ،ولی ...

واکسن نزده بودید ؟شما درگیری ریه زیاد داشتید ؟نمیدونم واقعا چه جوری با این ترس کنار بیام هستم کرده 

سلام دوستم خوبی  شما خوب شدی منم مثل شما هستم. میشه لطفا بگی که چه علایمی داشتی

سلام قشنگم

خوب شدم ک والا آریتمی درمان قطعی نداره فقط قابل کنترله

مگر این که حالا وضع طرف خیلی وخیم باشه که کلا نتونه راحت زندگی کنه

اونو شوک درمانی میکنن اوکی میشه ولی در حالت عادی به مروز زمان عادی میشه چیزی نیست ک از زندگی عقب یندازه آدمو علائمم هم بالا نوشتم

سلام قشنگم خوب شدم ک والا آریتمی درمان قطعی نداره فقط قابل کنترله مگر این که حالا وضع طرف خیلی وخی ...

ینی شمام این مدلی هستی که یهو میکوبه؟ انگار یه لحظه مکث میکنه یدونه محکم میزنه بعد عادی میشه. یا نمیدونم انگار یه مدلی که انگار تپش عین حباب میشه. من دو ماه پیش رفتم اکو و تست ورزش و نوار قلب. هیچی نبود. ازمایشامم خوبه. وزمم اوردم پایین. 

میدونی ترسم از اینه خطرناک نباشه. ایست قلبی و سکته. نه زندگیمو خراب نمیکنه ولی بلخره خیلی بده. به گفتن اط تغییرات هورمونی و معده ام میشه.. 

ینی خطرناک نیست؟؟ قبلا پرانول میخوردم واسه تپش. تغییرات هورمونی شدید داشتم بعد واکسن کرونا. الان پرانول نمیخورم. تاکی کاردی ام داشتم. هنوزم گاهی میشه خیلی کم.