2777
2789
عنوان

بچه فضول 😣🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 48 پست

نریزید سرم ولی خیلی از اینجور بچه ها بدم میاد مخصوصا بچه ای که حرف های مامانشو همه جا بگه 

بچه همسایمون مامانش پیشش هر چی بگه هر کیو فوش بده پشت سرش صحبت کنه بچه اصلا دهنشو پیش دیگران باز نمیکنه بگه مامانم گفت این حرفو ولی اگه بقیه چیزی بگن میاد به مادرش میگه😐

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه بچه توضیح بده حرفی، ک تو خونه زده میشه نباید جایی بگه منم ی، دختر هفت ساله دارم از موقعی ک واسش ...

باور کن انقد باهاش تو این زمینه حرف میزنم دهنم کف میکنه ولی اصلا انگار نه انگار جدیدا هم این مدلی شده

یعنی انقد بهش گفتم اصلا گوش نمیده دخترم خلاصه که با من بد شدن همه ، حامله هم هست زنیکه نکبت میگفتم ن ...

بهش بگومن گفتم وای ازبارداری بدم میادفلانی باردارشده من استرس گرفتم بچه فکرکرده میگم ازت بدم میاد  

نریزید سرم ولی خیلی از اینجور بچه ها بدم میاد مخصوصا بچه ای که حرف های مامانشو همه جا بگه  بچه ...

خدایا من خودمم انقد بدم میومد اصلا آدم انگار امنیت نداره حرف بزنه میترسی دهنتو باز کنی حالا اینم واسه من یه شری درست کرده که اصلا پاک نمیشه که نمیشه

بهش بگومن گفتم وای ازبارداری بدم میادفلانی باردارشده من استرس گرفتم بچه فکرکرده میگم ازت بدم میاد &n ...

اتفاقا 😅😅😅چند بار جلو جاریم گفتم من از حاملگیام خیری ندیدم واسه همین بدم میاد از آدمای حامله یادم از خودم میاد چون

حرف حق زده بچه جاریتم ادب بشه

یه فیس و افاده ای واسه من میاد که بیا و نگاه کن چون بچش پسرم هست بچه های من دخترن جفتشون ، بیا و نگاه کن انگار پسر شاه و حامله هست

آره دیگه الان دقیقا منم همینجور بدشدم تو چشم خانواده شوهر

خوب شما رو نمیدونم ولی این دوستم بچه اش خیلی فضول و‌دهن لقه و‌دروغ هم نمیگه .مامانش گفته که این اومده گفته 

خوب شما رو نمیدونم ولی این دوستم بچه اش خیلی فضول و‌دهن لقه و‌دروغ هم نمیگه .مامانش گفته که این اومد ...

حالا منم چندبار عصبی بودم گفتم ولی نه دیگه در این حد که یکسره تکرارش کنم 

آفرین به این بچه😂😂😂👏👏👏 حالا دور از شوخی جاریت چه لوسه به خاطر حرف یه بچه بلاک کرده😑

نگو لوسه الان بری تو تاپیک بغلی جاریش اومده عنوان زده

بچه جاریم گفت مامانم ازت بدش میاد

تازه دوستان دارن دلداریش میدن که نه توخیلی خوبی اون بده  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
یه فیس و افاده ای واسه من میاد که بیا و نگاه کن چون بچش پسرم هست بچه های من دخترن جفتشون ، بیا و نگا ...

حال بهم زن تر از ادم افاده ایی بازم خودشه منم حالم بهم میخوره ادم راه بره قیافه وافاده ی نکره از خودش دربیاره خیلیا روانپزشک لازمن وهیچ وقت دکتر نمیرن ولی دیگرانو آزار میدن