2777
2789
عنوان

بچه فضول 😣🤧

1240 بازدید | 48 پست

سلام دخترم ۷ سالشه امروز به زنعموش گفت مامانم از تو بدش میاد 🥲حالا جاریم با من قهر کرده و منو از همه جا بلاک کرده 😅 همه اطرافیان هم میگن حتما تو گفتی که بچه تکرار میکنه درصورتی که جاریم بلاها و بدبختی ها بسر من آورد که هرکی دیگه میبود میرفت نگاشم نمیکرد منم چند دفعه ای گفتم خوشم نمیاد ازش ، همین 

حالا بگین چیکار کنم با این بچه و این فضولیاش و با اطرافیان چجور رفتار کنم که منو مقصر ندونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بچت بگو بره بهشون بگه

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

بگو بچه حرف زیاد میزنه شنونده باید عاقل باشه 

وبه بچتم یاد بده حرف خونه رو بیرون نبره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
جلوش چیزی نگو..و غیر مستقیم با قصه براش تعریف کن که بچه فضول رو کسی دوست ندارد..

انقد بهش گفتم زشته باباش حتی چندروز بابت این قضیه باهاش حرف نزده نمیدونم چیکار کنم

بخدا یکاری کرده من شدم مقصر 

عیب نداره دیگه شده وای یادش بده با قصه و بازی که حرف بیرون نبره 

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
آفرین به این بچه😂😂😂👏👏👏 حالا دور از شوخی جاریت چه لوسه به خاطر حرف یه بچه بلاک کرده😑

از لوس هنوز یچی اونورتره بخدا خودش انقد فضول حرف درست کنه که نگو حالا بچه یه حرفی زده دیگه چیکارش کنم بزنمش خوب بشه