2777
2789
عنوان

بعد دوسال دوری

605 بازدید | 72 پست

شدیدا دلم براش تنگ شده و حالم خرابه همش میرم نگاه میکنم آنلاین بودنشو دعا میکنم ک چی میشه بزنه برام در حال نوشتن😥سخت دردیه شدیدا دلم براش تنگه همش دعا میکنم پیام بده اما.....

دلم شکسته از دوریش چکار کنم💔😥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم آخرین بارم من بهش زنگ زدم 😥

فدای دل شکستت.... خب بهش بگو اول قشنگ بنویس سلام و اینا بعد بگو من نیستم خوش میگذره؟!😂😂ی ذره طنز بکن... بعد بگو ک دوران رابطه با تو خیلی خوب بود و میخوام دوباره باهات باشم... یه همچین چیزی دیگه! 

فدای دل شکستت.... خب بهش بگو اول قشنگ بنویس سلام و اینا بعد بگو من نیستم خوش میگذره؟!😂😂ی ذره طنز ب ...

غرورم چکار کنم!

یعنی الان آنلاین میبینمش دلم هزار تیکه میشه 

اگه گفت آره و نمیخوام اونوقت بدتر میمیرم💔💔

خدا چرا نگاه دلم نمیکنههههه

غرورم چکار کنم! یعنی الان آنلاین میبینمش دلم هزار تیکه میشه  اگه گفت آره و نمیخوام اونوقت بدت ...

عهههه دختر خوب!  نیمه پر لیوان رو ببین ....اگه واقعا عاشق باشی غرور برات معنی نداره ! خب تو میشناسیش دیگه... بنظرت دوست داره بازم باهات تو ارتباط باشه؟

پیاما و عکسا و شمارشو پا کن 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

عهههه دختر خوب!  نیمه پر لیوان رو ببین ....اگه واقعا عاشق باشی غرور برات معنی نداره ! خب تو میش ...

تمام مدت رابطه ک ۴سال بود بهم میگفت ک هیچوقت نمیزارن بهم برسیم😭😭😭نمیدونم دلمم مث شما میگه تو برو جلو عقلم میگه نه نرو جلو تو رابطه شروع کردی و بیخودی سر بچه بازی تموم شد اما فقط میدونم سختتتتتت دلم تنگشههههه