2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی

346 بازدید | 37 پست

اولین جلسمه میترسم از دردش 

بنظرتون درد داره؟

چی استفاده کنم.چون شنیدم اگه پماد بزنک زیاد موثر نیست لیزر

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.
ی سوال بی تربیتی...واقعا کلشو لیزر میکنن؟ یعنی همشو،و

بله همه اش رو

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ی سوال بی تربیتی...واقعا کلشو لیزر میکنن؟ یعنی همشو،و

مگه کلا چقدره که همشو نخوان لیزر کنن 😅

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

خیلی درد نداره

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

خب...روم نمیشه آخه میخواستم برم می‌دونم برای اون ک انجام میده اصلا مهم نیست و صدتا در روز میبینه ولی ...

منم میخوام برم 

ولی اول از زیربغل و دست و پا شروع میکنم ببینم اصلا چطوره 😁

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
منم میخوام برم  ولی اول از زیربغل و دست و پا شروع میکنم ببینم اصلا چطوره 😁

من پوستم نه ب تیغ ن ب اپیلاسیون جواب نمیده و جوش میزنه افتضاح دیگه تنها راه لیزره

✨happy to light and that's enough
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز