2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 37 پست
هیچی نزن  من صورت میرم تا جلسه س اصلا درد نداشت جلسه چهر از درد خواستم بمیرم  موندم جلسه ...

پس چرا میگن هر جلسه دردش کمتره

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.
من پوستم نه ب تیغ ن ب اپیلاسیون جواب نمیده و جوش میزنه افتضاح دیگه تنها راه لیزره

منم کلا پشمم و چند تا دست و پا 

😂 چاره ای ندارم فقط حیفم میاد چون عایق مناسبی تو زمستون بودن برا سرما 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جلسات بالاتر میره درجشو میبرن بالاتر دردشم بیشتره 

من قبلا بکینی و زیر بغل رفتم دستگاهش خوب نبود جواب نداد 

الان واسه صورتم میرم ی جا دیگه

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
هیچی نزن  من صورت میرم تا جلسه س اصلا درد نداشت جلسه چهر از درد خواستم بمیرم  موندم جلسه ...

وقتی اینقدز درد داشته باید بهش می گفتید ..... درد باید لحظه ای باشه، در عیر اینصورت حتما باید بگید یا اگر عیرقابل تحمله براتون

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

منم کلا پشمم و چند تا دست و پا  😂 چاره ای ندارم فقط حیفم میاد چون عایق مناسبی تو زمستون بودن ...

😂😂😂😂 

منم جنسیتم فقط فرق داره وگرنه از مردا بدترم

وقتی اینقدز درد داشته باید بهش می گفتید ..... درد باید لحظه ای باشه، در عیر اینصورت حتما باید بگید ی ...

گفتم گفت طبیعی 

حیفم میاد نرم دستگاهش عالیه با س جلسه کل موهای صورتم از بین رفت

مگه ... هست که دفعه های بعد دردش کم بشه ؟ 😁

زایلاپی اگر میزنی باید خیلی خوب بشوری وگرنه میسوزه

در کل به نظر من چیزی نزن، فقط وقتی بهت یخ میدن درست بذار تا سر بشه اون قسمت

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

😂😂😂😂  منم جنسیتم فقط فرق داره وگرنه از مردا بدترم

دقیقا من مردای کم مو رو با حسرت نگاه میکنم 😅 نمیدونم چرا اینجوریم حالا خوبه لیزر اومده مثل سالای قبل نیست 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
گفتم گفت طبیعی  حیفم میاد نرم دستگاهش عالیه با س جلسه کل موهای صورتم از بین رفت

سوخت پوستت ؟

عجیبه اینو گفته ، چون درجه رو میارن پایین وقتی ببینن اینقدر طرف داره اذیت میشه و خارج از تحملشه...

البته اگر نزدیک پریودت بوده باشه، قابل توجیهه یه جورایی.... چون تحمل دردت میاد پایین و درد رو چند برابر حس میکنی

دقیقا من مردای کم مو رو با حسرت نگاه میکنم 😅 نمیدونم چرا اینجوریم حالا خوبه لیزر اومده مثل سالای قب ...

مایع بدبختی مو ی ذره شلوارم میره بالا خجالت میکشم 😑

سوخت پوستت ؟ عجیبه اینو گفته ، چون درجه رو میارن پایین وقتی ببینن اینقدر طرف داره اذیت میشه و خارج ...

ن نسوخت اصلا گفت پرمویی مال همونه 

دقیقا جاهایی ک مو زیاد دارم بیشتر درد داشت 

اره نزدیک پریودمم بود

مایع بدبختی مو ی ذره شلوارم میره بالا خجالت میکشم 😑

آخ آخ گفتی من همش نگاهم به شلوارمه نکنه از اون مرز مشخص بره بالاتر آبروم بره 😂 

حالا مهم نیست به نکات مثبتش فکر کن اینکه لیزر خوب جواب میده برامون اینکه مژه و ابروهای پرپشتی داریم 😎

آخ آخ گفتی من همش نگاهم به شلوارمه نکنه از اون مرز مشخص بره بالاتر آبروم بره 😂  حالا مهم نیست ...

اره واقعا شکر ک ایزر هست 

حالا من دارم تیکه تیکه لیزر میکنم چون هزینش بالاس 

اره واقعا شکر ک ایزر هست  حالا من دارم تیکه تیکه لیزر میکنم چون هزینش بالاس

درد نداره ؟ دستگاهت چیه؟

من منتظر یه مرکزیم که قراره نزدیک خونمون افتتاح شه بعد برم 

بقیشون خیلی دورن